Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona zona

Caly czas gapil sie na inna

Polecane posty

Gość zraniona zona
oczywiscie owa pani zauwazyla nachalne spojrzenia mojego meza.Zaczela sie wypinac, rozpuszczala wlosy, przeczesywala po nich dlonia, by znowu upiac je w kok,itd .Boze, jak ja nienawidze tej babki.

"le wydaje mi sie ze jakos odkad jestesmy w UK zdarza sie to wybitnie rzadko" a no to co do tego to faktycznie... o ile jakichś fajnych hindusek nie ma, to istotnie trzeba być zbokiem, żeby się tam za kimś oglądać

"masz znajomych kominiarzy?? dużo biorą?" mi - wiem jak wyglądasz, więc z czystym sercem powiem Ci, że jeszcze by Ci dopłacili :P:P Ps wybacz z tym foto, postaram się w weekend coś ogarnąć

" oczywiscie owa pani zauwazyla nachalne spojrzenia mojego meza.Zaczela sie wypinac, rozpuszczala wlosy, przeczesywala po nich dlonia, by znowu upiac je w kok,itd .Boze, jak ja nienawidze tej babki." - to do kogo w koncu masz pretensje? do swojego meza, do tej kobiety, czy do odbicia w lustrze?

komiczne, ... - no nie :) To już wiem czemu taki grzeczny juz jesteś :) i nawet mi się nie pochwaliłeś :)

"no nie To już wiem czemu taki grzeczny juz jesteś i nawet mi się nie pochwaliłeś" aaaaaaaaaaa kurcze - myslałem że tu już wszyscy wiedzą... sklecę parę słów na maila, to się usprawiedliwię, że tak bez konsultacji z Tobą taką decyzję podjąłem ;)

Gość He-he-he
Klaudka 27 - zgadzam sie z Toba, ze nie byla to przyjemna sytuacja dla autorki tematu, ale mysle,ze zamartwianie sie tym ...nadal...tydzien po fakcie nie ma raczej sensu. Przyznaje, ze nie wiem jakbym zareagowala w takiej sytuacji.

"le wydaje mi sie ze jakos odkad jestesmy w UK zdarza sie to wybitnie rzadko" a to nie ma niby fajnych brytyjek, fajnych hiszpanek, fajnych francuzek w uk? ja tez mieszkam w uk 6 lat i widze ich sporo, wiecej ladnych dziewczyn niz w polsce nawet.. no teraz to mnie dobilo: facet chcial do niej zagadac? i ciekawe o czym chcial z nia gadac?? zostawilabym palanta na plazy i by wracal na pieszo.

komiczne, m kurcze no ja mam tyły tutaj straszne :) nic nie wiem :) fajnie, cieszę się bardzo, bo wiesz, ja lubię mieć z Tobą "wspólnote doświadczeń" :)

"kurcze no ja mam tyły tutaj straszne" spoko - ja też zjawiłem się tutaj ze 2 miesiące temu po dłuższej przerwie

jeśli chodzi o to, o czym mysle, to tak, komiczne ciagle zapomina wspomniec ze jest zaobraczkowany:P jest ulepiony z podonej gliny co ja - tez ciagle zapominam;) ale nieszkodliwie Canary Wharf - hehe, moja firma miala tam siedzibie biura:) no, jest troche przystojniaczkow, podobnie jak cale Canary Square... Ale ogolnie Angole sa przystojni, do tego dochodza rozne fajne (czasem wybuchowe:P) mieszanki, jak Angliko-Hindus albo Angliko-Hiszpan, w mojej okolicy sporo Business i Science Parkow wiec jest na czym oko zawiesic, ci panowie w dopasowanych garniturach... z Angielek natomiast podobaja mi sie Hinduski i niektore Azjatki:P

Kim Wild była fajna a teraz Kira Knightly, czy jakoś tak i jeszcze dwie znam aktorki super laski, tyle, ze nie kojarzę z nazwiska jest wielu fajnych anglików, więc kobiety też sie muszą zdarzać

po kilku latach mieszkania tutaj stwierdzam, ze kobiety angolskie dziela sie na dwie kategorie: chude szkapy o przezroczystej cerze albo dorodne, czasami otyle, grubokosciste zyrafy jesli idac po ulicy widzisz ladna brytyjke, to na 90% jest mixed races, chocby babcie ma hiszpanke albo dziadka ciapatka

Gość zraniona zona
Nie, to nie jest prowokacja.Kocham go,ale zaczynam sie zastanawiac, czy warto trwac w takim zwiazku, gdzie facet nachalnie oglada sie za innnymi.Ale wiem, ze nie mam sily odejsc, bo dalej go kocham, pomimo, ze mnie rani no i mamy wspolnego dzidziusia.

keira, emma thompson naleza do pierwszej kategorii kate winslet do drugiej, chociaz ostatnio sie troche ogarnęła:P klaudka - ja juz 2 lata po;) ale Ty wyprzedzasz mnie Bobasem:D

"a teraz Kira Knightly, czy jakoś tak" byłaby ładna gdyby przytyła minimum 5kg

"ale ja bobasa mam dopiero po 5 latach małżeństwa, a w zasadzie to 6 " rozumiem... kryzys i dziecko ma ratować związek :P

Gość całkowicie czarny kot
no i rozpierdolili dziewczynie temat :-|

komiczne, rozgryzłeś mnie, jak zawsze ;) to wychodzi na to, że Ty takie w sumie ... przy sobie babki lubisz

ale coz tu więcej można pisać? przelewanie z pustego w próżne facet zachował się skandalicznie, podejrzewam zreszta, ze to nie pierwszy i nie ostatni wyskok... inteligentny, szanujacy sie czlowiek kazdej z plci potrafi ukryc emocje i ekscytacje, jesli wie, ze moze to sprawic przykrość bliskiej osobie swoja droga, zaczac trzeba od tego, ze nie rozumiem jak można zwiazac sie węzłem małżenskim z facetem, ktory zdradził w okresie narzeczenstwa

dokładnie mnie też ścięło z nóg, kiedy autorka napisała, że ją zdradził kiedgdy byli narzeczeństwem , a ona mimo to za niego wyszła niestety, raz zawalił i powinien się liczyc z tym, że ona będzie wyczulona na pewne jego zachowania, przynajmniej przez jakiś czas. Jak widać on nadal robi to, co robi, więc nie wiem, nad czym sie tu zastanawiać

"to wychodzi na to, że Ty takie w sumie ... przy sobie babki lubisz" lubie takie w miarę szczupłe ale mające nieco ciała... tzn - niektóre wyglądają fajnie, gdy są szczupłe (nie chude) ale niektórym kobietom pasuje te kilka kg więcej

"no i rozpie**olili dziewczynie temat" tak jak urocze poprzedniczki napisały - temat wtczerpany