Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona zona

Caly czas gapil sie na inna

Polecane posty

Gość Tiki+++
FACECI DZIELĄ SIE NA DUPKÓW I PORZĄDNYCH FACETÓW. fACET NIGDY NIE ZDRADZI, MA HONOR, ZASADY I POTRAFI PRAWDZIWIE KOCHAĆ. tEN,KTÓRY CHOĆ RAZ ZDRADZIŁ JEST DUPKIEM I DUPKIEM ZAWSZE POZOSTANIE W BARDZIEJ LUB MNIEJ SUBTELNYM WYDANIU.

"tEN,KTÓRY CHOĆ RAZ ZDRADZIŁ JEST DUPKIEM I DUPKIEM ZAWSZE POZOSTANIE W BARDZIEJ LUB MNIEJ SUBTELNYM WYDANIU" a jak jest z kobietami? :P

Gość Tiki+++
AUTORKO WZIĘŁAS SOBIE ZA MĘŻA DUPKA, MIAŁAŚ WYBÓR, JUZ PRZED ŚLUBEM WIEDZIALAS CO TO ZA GATUNEK. WIEC KOCHAJ DALEJ I SIĘ MĘCZ.

Gość Tiki+++
Z KOBIETAMI JEST PODOBNIE.TYLKO NAZWY INNE

Gość Tiki+++
PO CO ZARAZ TAK WULGARNIE, WYSTARCZY LATAWICE:))

Gość Tiki+++
NIBY NIE POWINNO SIE GENERALIZOWAĆ , SZUFLADKOWAĆ, ALE JAKBY SIE TAK DOBRZE PRZYJRZEĆ, NIESTETY TAK JEST.

Gość Tiki+++
NIE CHCĘ RZUCAĆ BŁOTEM, JAKAŚ CENZURA OBOWIĄZUJE.

Gość faceci sie gapia
przeczytalam pierwszy post i przypomnialo mi sie jak kiedys bylam z moim facetem w teatrze i za nami siedziala bardzo atrakcyjna dziewczyna. Ja ja pierwsza zauwarzylam od razu wiedzialam ze na pewno mu sie spodoba bardzo. tylko czekalam az on ja zobaczy i wreszcie zobaczyl. i potem biedak ciagle sie musial odwracac zeby sobie na nia zerknac. to bylo dopiero wkurzajace jak srednio co 5 minut odwracal glowe za siebie. Pozniej, podczas przerwy, wszyscy wyszli na zewnatrz, my tez. ja poszlam do toalety, a jak wychodzilam, to zobaczylam go jak stoi w kacie i sie lampi na nia jak kura w ziarno. Teraz juz sie z tego smieje ale wtedy mialam ochote mu przywalic.

Gość dfdfdfdfdfdf
dlatego trzeba chodzićw okularach, ja tak robie i kazdy jest zadowoliny :D

Gość hdhdh
zraniona zona oczywiscie owa pani zauwazyla nachalne spojrzenia mojego meza.Zaczela sie wypinac, rozpuszczala wlosy, przeczesywala po nich dlonia, by znowu upiac je w kok,itd .Boze, jak ja nienawidze tej babki." Miałam taką sytuację---leżeliśmy z chłopakiem na plaży, wkoło dużo wolnego miejsca, ..aż przyszła napalona kobita. .. na mojego chłopa. Rozłożyła koc blisko nas, gapiąc się i ciesząc do mojego faceta. On powiedział żebyśmy poszli gdzie indziej jak to zobaczył. Najlepsze---zwijamy się na wydmy, a ona też. Ale na szczęście pojechała rowerkiem do domu.

Gość udhuedhede
ja tez bym sie gapila, gdybym zobaczyla cudownego faceta nie powinnas byc zazdrosna, a nawet jesli no to trudno, pogodz sie z tym, ze faceci to wzrokowcy

Gość 04917
też miałam podobną. Razem ze znajomymi wybraliśmy się nad morze. bawiliśmy się super :-) Aż tu nagle na plażę wkracza "piękność" . Rozejrzała się po plaży, zerknęła na naszych chłopaków i się rozłożyła z kocykiem tuż obok. No i się zaczęło! Laska z minute zdejmowała ciuszki, jakby robiła striptise. Po czym zaczęła wmasowywać olejek w swe nadobne ciało. trwało to chyba z pół godziny. zaznaczam, że podczas wcierania stała i tylko zalotnie sie wypinała na wszytskie strony, zerkając przy tym na naszych chłopaków. Kiedy skończyła wcierać w siebie olejek, wypięła się do słoneczka, tyłeczkiem do nas i wchłaniała promienie słoneczne, ale co jakis czas zalotnie się wyginając i zerkając. Mało tego!!! Kolega zaczał robić zdjęcia swojej kobiecie i wiecie co? ta larwa stanęła niedaleko niej i pozowała do każdego zdjęcia!!! Tuż za nią!!! Z koleżanką nie wiedziałyśmy co jest grane. Wzięłyśmy aparat, a tam co zdjęcie to laska na plakatach erotycznych, patrząca prosto w obiektyw. I tak ze dwie godziny wypinania, mrugania, trzepotania włosami, rzęsami, dupą. Matko boska!!!

Gość tak,nie tylko faceci na plaży
to kretyni,baby są nie lepsze:O Najgorsze mnedy to te które przychodzą same na plażę i robią z siebie idiotki.

moj facet pracuje w takim miejscu, ze ciagle zaczepiaja go laski, tylko, ze on ma dla kazdej gotowa odpowiedz. off-topic: piekne brytyjki:cheryl core, sophie ellis-bextor, sienna miller, kathreen zeta-jones.. wymieniac mozna w nieskonczonosc.

"kathreen zeta-jones" wiesz... jeśli zmienisz obywatelstwo na brytyjskie połowie mieszkanek Wenezueli, to wyjdzie na to, że brytyjki to najlepsze dupy pod słońcem

Gość laura88
"keira, emma thompson naleza do pierwszej kategorii kate winslet do drugiej, chociaz ostatnio sie troche ogarnęła" ?!?!? Keira to same kości...ale twarz ma piękną, przyznaję Emma Thompson... haha chyba chodziło o Emmę Watson jak już? Thompson to przeciętniak konkretny co do Winslet też się oburzyłam, bo jest zajebista

mowi, ze ma zone mimo, ze nie jestesmy malzenstwem albo jezeli laska jest nachalna i do tego zbyt pewna siebie sprowadza ja na ziemie mowiac, ze ladna to moze jest dla pijanego ktory ledwo co widzi albo cos jeszcze gorszego. laski potrafia byc naprawde nachalne.. a to z tym hivem to w sumie tez dobry patent :) a zeta-jones urodzila sie w walii walijka. nie przyjechala sobie z wenezueli lub jakiegos innego panstwa i wyrobila obywatelstwa. wiec jednak ladne dziewczyny w tym uk bywaja.