Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat.pl

Jaka czerń włosów lepsza? Typowa czerń czy granatowa czerń?

Polecane posty

Gość mam dylemat.pl

Jaka wam się bardziej podoba??

Gość zddowanie granatowa czerń
jest jakaś taka głębsza

Gość ja bym wolała
zwykła czern ale to kwesti agustu

Gość filipinkaala__
zwykły czarny! granatowa czern jest bardzo nienaturalna! na kilometr widac ze farba. Kiedys farbowałam na granatowa czern, ale teraz juz tylko czarny:)

Gość teneryfaaa1
zwykła czerń! zgadzam się że granatowa czerń wygląda bardzo nienaturalnie

Gość diannaaa
granatowa czerń w ogole nie pasuje do białych europejczyków:O lepiej z tym kolorem wyglądają latynosi z ciemną karnacją, indianie, azjaci, hindusi i czarni:O:O głęboka czern wśród białej populacji to rzadkość

najlepsza czerń to ta NATURALNA. naprawdę mało która kobieta wygląda dobrze w czarnych, farbowanych włosach... już lepiej postawić na jakiś ciemny brąz, bezpieczniej.

Gość wodzisławianka
Mi bardziej przypadła do gustu czerń. I mam taki kolor na głowie (jestem blondynką, ale nie jasną).

Gość huhuhuhu
zadna.

Gość nie będe ideałem
żadna, bo beda wyglądać nienatrualnie. w naszej strefie klimatycznej nie wystepują czarne wlosy i tzw. naturalne brunetki mają ciemnobrązowe włosy, ale nigdy czarne. taki kolor wygląda tandetnie, to taki 'odwrócony platynowy blond'.

Gość ksdjf
Granatowa!!!! ładniejsza i wgl ;)) błyszczy się w słońcu ;p

Według mnie, pofarbowane na czarno włosy pasują niewielu osobom, bo i zwykła czerń, i granatowa czerń są trudnymi partnerami do współpracy. Jeśli już jednak wybierać, to zwykła czerń jest lepsza, bo jest po prostu bezpieczniejsza

Gość fffhg
granatowa czern lepsza i nie gadajcie ze nienaturalnie wyglada wy szare myszki albo ropuchy hahahahahaha kulfiszony

Gość AngelBlack
Do góry z tym tematem! ;-) Miesiąc temu farbowałam się ultragłęboką czernią z Garniera. Lubię siebie w czerni, świetnie się w niej czuję jednak teraz chciałabym nieco inny odcień. Zastanawiam się nad czernią lub granatową czernią z Garniera. Nie wiem co wybrać. Mam piwne oczy i bielutką, porcelanową skórę w zimnym odcieniu, ponadto mój styl jest nieco mroczny więc czerń do całokształtu pasuje. Granatowa ma piękny połysk, ale znowu czarny jest bardziej naturalny. Nie wiem co wybrać. A może znacie jakieś inne i w miarę tanie farby w kolorze jakiejś pięknej czerni?

Gość gość
Nie gadajcie, ze w naszej strefie nie wystepuje naturalny czarny kolor wlosow. Moja matka, ojciec siostra i ja mamy czarne naturalne wlosy, a do tego mama ma czarne oczy... reszta piwne i zielone:)