Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Artystyczna sraka buraka

Nie wiem czemu ale...

Polecane posty

Gość Artystyczna sraka buraka

Moja cipka kąsa mnie po udach! Moje włosy na cipie odstają aż do pięt! Walę tak artystyczne kupy że sam picasso mógłby mi pozazdrościć dostałam nagrodę za bieg z kupą w ręku i za kto pierwszy pociągnie dupą po szynach! I wtedy właśnie przydarzył się ten straszliwy wypadek który odmienił życie na zawsze! Moją dupę przejechał czołg RUDY z CZTERECH PANCERNYCH I PSA po karmę dla psa, bo coś ostatnio tesco poleca się na przyszłość! Wtedy właśnie z rozciągniętej dupy stałam się podniecający farfoclem! Do dziś pamiętam ten widok Ślepej Jadwigi Jasnowidzącej, Danuty Rębliwej i Głuchej Jadzi, która produkuje wodę pod nazwą Głucha Jadzia czyli lek na ślepotę! Jestem seksowną 990 o długich uszach i i głuchych oczach! Mam duże piersi które są ciągliwe jak żelki Haribo smak radości Karmiłam swoje dzieci PTASIM MLECZKIEM Z DUPY KURY! Śmierdzę rybą jak cipka śledziem! I chrupie ziemniaki spod palców! Mam tam palntacje tytoniu pod pachami moje powieki to istny seks! Mam opiździałą dupę! I chude oczy! Z poważniem Krystyna z Germanii! Germanizujmy polskie przedszkola i żłobki!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować