Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazula-lula

jakie były Wasze obawy przed

Polecane posty

Ze w Irl to norma to wiem,a w Pl nie mam pojecia jak to wyglada. Kol mi mowila,ze rodzila na sali gdzie bylo jeszcze 5 dziewczyn :o

Anka - ja rodziłam w Polsce, w Szczecinie. U nas w mieście wszystkie szpitale mają pojedyncze sale, wiem bo jak wybierałam sobie szpital i porodówkę chodziłam oglądać na dni otwarte:)

kasia oj nie taka norma w pl moje koleżanki rodziły na kilkuosobowej sali pooddzielane tylko kotarami

Może i tak jest ale przecież można wybrać sobie szpital i obejrzeć jak porodówka wygląda, ja tak zrobiłam. Zrobiłam rundkę po Szczecinie i wybrałam moim zdaniem najlepszy - Klinika PAM. Chciałam wziąć pokój jednoosobowy po za który płaci się 100zł za dobę ale był zajęty, więc na poporodowej sali leżało nas w sumie 5 :) fajnie było, było z kim pogadać:)

Może i można ale u mnei w mieście jest tylko 1 szpital... więc nie miałam za dużego wyboru :D i dobrze że nie jechałam do innego miasta bo poród drugi miałam ekspresowy i jeszcze bym w aucie urodziła :p Ale nawet jak jest kilka rodzących na sali to są poodzielane ściankami i nic nie widać, dla mnei to nie był problem.

w miasteczku z którego pochodzę jest tylko jeden szpital więc z wyborem nie naszaleje się :-D, nawet zzo nie było jak koleżanka chciała kupić :-O będę rodzić na Jersey, tu jest jak w Irlandii ale po porodzie nie chcę izolatki, wolę z innymi dziewczynami bo to zawsze w kupie raźniej :-D no i może trafię na jakąś Polkę to sobie będziemy plotkować z dziećmi w ramionach ;-)

JANA - no to faktycznie jak jest jeden szpital nie ma wyboru ja miałam :) mamy ich 7 bodajże w tym 2 kliniki:) Razem z innymi laskami lepiej więc przy drugim porodzie nie będę brała osobnego pokoju.