Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma?

kiedy ?

Polecane posty

Gość niewiadoma?

Witam jestem w ciazy ale nie wiem juz sama w ktorym tygodniu tak 20 marca mialam okres i po tym okresie po 20 dniach czyli 15 kwietnia kolejny okres wiec tak z marca wychodzi mi ze jestem w skonczonym 23 tyg natomiast z kwietnia ze w 19 skonczonym a usg pokazuje ze w 21 skonczonym i teraz 3 terminy porodu ktory prawdziwy? w ktorym tyg jestem ?? moze byc taka roznica ?

Gość niewiadoma?
?????????????

kiedy? jak przyjdzie na dziecko czas to się urodzi :-D żartowałam. trudno mi powiedzieć ale myślę że nie masz co się zamartwiać. podczas badań usg wszystko się zacznie klarować, lekarz będzie już niedługo wiedział po tym jak dziecko się rozwija jaki jest wiek ciąży i wyznaczy ci datę porodu

najbardziej dokładne jest usg z I trymestru, później już robią się większe różnice ja bym liczyła od 20kwietnia czyli ostatniej @ a co na to lekarz? Jak masz w karcie ciąży?

Gość niewiadoma?
hej dziewczyny gin stwierdzil ze bedziemy sie sugerowac terminem i tygdniem z usg tylko tak troche dziwnie ze az po 2 tygodnie roznicy bo faktycznie mialam juz 3 razy usg i i kazde usg potwierdza ten sam tydzine ciaz dziekuje wam bardzo za odpowiedzi i pozdrawiam:)

ja też uważam że z 20 marca + pierwsze usg dwa tygodnie różnicy to żaden dramat, potem zazwyczaj te różnice się zaczynają zacierać bardziej lub mniej a to drugie krwawienie to normalne jak @ było czy plamienie?

wiadomo, że poród może być +/- 2tyg, więc skoro z usg jest powtarzalny i po środku to nim się będzie pewnie kierował :)

Gość niewiadoma?
drugi okres byl normalny tyle ze po 20 dniach a zazwyczaj mam co 30-32 dni nigdy co 28