Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maga25

Pytanie do panow

Polecane posty

Gość Maga25
Tak,bylam.Panowie zostawiali mnie,jak tylko pojawialy sie problemy z seksem.Stad chyba ta decyzja proby rozmowy,zanim ktorakolwiek ze stron zdazy sie zaangazowac

Gość Maga25
Tak,bylam.Panowie zostawiali mnie,jak tylko pojawialy sie problemy z seksem.Stad chyba ta decyzja proby rozmowy,zanim ktorakolwiek ze stron zdazy sie zaangazowac

ZS, tak się składa że na pierwszym spotkaniu żaden alkoholik ani maminsynek się tym nie chwali.....takie rzeczy wychodzą dopiero potem a czasami dopiero po ślubie to przeczytaj ze zrozumieniem posty autorki, ok?

"Panowie zostawiali mnie,jak tylko pojawialy sie problemy z seksem." kurcze.. dziwni jacyś... ciekawe czemu tak robili....

Gość koty rulez
myślę że autorka powinna się zastanowić przede wszystkim po co jej związek, partner, skoro już z góry zakłada że "będzie miała z nim problemy związane ze sferą seksu...." może najpierw zacznij od koleżeństwa, przyjaźni.....a dopiero potem jak zaczniesz się czuć z kimś bezpiecznie zastanów się czy chcesz czegoś więcej... gdyby mi koleś na pierwszej randce oświadczył że nie będzie ze mną sypiał aż do ślubu....hmmm pomyślałabym: "o w mordę a skąd wiesz że jak mam ochotę na seks z tobą ?!"

Gość oooooooooookoooo
ja znam osobiście faceta który był z kobietą po takich przejsciach. Byl z nia dobrych kilka. Był cierpliwy, nie nalegał. W końcu odszedł bo ten gwałt odcisnął tak wielkie piętno na jej psychice, ze nie dało sie z nią wytrzymać mimo że kwestia seksu była ok. Wszystko zalezy od Ciebie, od tego ile daja Ci rozmowy z psychologiem, czy boisz sie samego stosunku czy calego zycia. Nie miej żalu do facetów. jesli maja do wyboru faja babkę bez urazu, ktora jeste mila, zabawna, inteligentna a do tego kocha seks od takiej samej ktora seksu sie boi - wiadomo co wybiorą. Bo tak jest latwiej. Musisz po prostu trafić na TEGO faceta, ktory to zrozumie, poczeka, i bedzie przy Tobie na dobre i złe. A to moze byc trudne i czasochłonne...

Gość Chłodne oko
koty rulez, "gdyby jej facet miał kłopoty wypiełaby się na niego bo po co ma się trudzić" - może nie doczytałam ale nie wydaje mi się aby miała faceta. Chyba, że chodziło Ci o terapeutę.

No wąlśnie, koty dobrze podkreśla, ze to bez sensu na pierwszym spotkaniu zaczynać taką rozmowę To, ze do tej pory miałaś porazki z seksem, nie musi oznaczać, ze tak juz do grobowej deski Moze jest gdzięs jakiś, któremu zaufasz, zblizysz się i jakoś się to poukłada.

czy myślicie, że facet przyznający się na 1 randce do impotencji miałby branie? :P

Gość dziewczę z kafe
Naprawdę potrafisz ot tak, bez problemu powiedzieć obcemu facetowi na jednym z pierwszych spotkań, że byłaś zgwałcona?

Gość koty rulez
wyluzuj laska i przestań wszystko analizować, pozwól by wszystko układało się samo, nic na siłę niczego na siłę nie przyspieszaj...przecież nigdzie nie jest napisane że już na trzeciej randce musisz tańczyć na rurze i wyskakiwać ze stringów.... skoro pracujesz nad tematem z psychoterapeutą to chyba kiedyś powinno to mieć to jakieś pozytywne rezultaty

Gość sugeruje crema
Nic bardziej nie zbliża facetów niż ich traumatyczne przeżycia z kobietami ;)

"czy myślicie, że facet przyznający się na 1 randce do impotencji miałby branie? " W wielu przypadkach zainteresowanych zależy jak by wyglądał i co by widniało na wyciągu z jego głównego konta

"Naprawdę potrafisz ot tak, bez problemu powiedzieć obcemu facetowi na jednym z pierwszych spotkań, że byłaś zgwałcona?" a niby czemu nie? przecież to nie jej wina, jakby była dziwką to by się mogła wstydzić, ale gwałtu??

"W wielu przypadkach zainteresowanych zależy jak by wyglądał i co by widniało na wyciągu z jego głównego konta" no ale to już są, że tak powiem wartości dodatkowe :P

Gość Chłodne oko
"Panowie zostawiali mnie,jak tylko pojawialy sie problemy z seksem" - czyli natychmiast. Może lepiej nie zaczynać od "dupy strony"?

"a niby czemu nie? przecież to nie jej wina, jakby była dziwką to by się mogła wstydzić, ale gwałtu??" Dziewczyna ma dopiero 25 lat, co razem z wzięciem pod uwagę tego, co przeszła daje chyba podstawy do stwierdzenia, ze ma jeszcze prawo do błędów. Wiem, ze szkoda Ci przepuścić dobrą okazję do zabawnego sarkazmu, ale czy nie uważasz, ze obiektywnie nie ma się co tak bardzo jej dziwić? :-)

Maga a co sądzisz by zrobic w pierwszej kolejnosci porządek ze swoimi emocjami a dopiero szukac faceta ? teraz robisz cos na sile wbrew sobie wiec to sie nie uda bo nosisz w sobie nie zaleczony uraz

Gość dziewczę z kafe
Nie chodzi o wstyd, tylko dziwi mnie, że o takim traumatycznym przeżyciu potrafi opowiadać obcej osobie..

"Wiem, ze szkoda Ci przepuścić dobrą okazję do zabawnego sarkazmu, " ale ja pisałem serio :P