Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekooomankaa

LAPTOP - JAKIEJ FIRMY NAJLEPIEJ???

Polecane posty

Gość lekooomankaa
tak o 15,6 myszle nad dell 1564 lub wersji studio 1558 :) sama niewiem czy moze jakis inny

Gość ZbawicielMyślicielMściciel
Najtańszej bo i tak wszystkie są produkowane w tej samej fabryce, albo fabryk. Różnią się tylko konsturkcją i znaczkiem. Składają Ci sami niewolnicy.

Zbawiciel, największe firmy są pod względem wykorzystywania taniej siły roboczej kontrolowane, więc nie zdziwiaj. A co do laptopa, mam model Acera z takim właśnie monitorem ( ten, tylko trochu niższa seria http://tnij.org/h7hp )... Jego osprzęt sprawdza się w najnowszych grach ( np Mafia II ), a do tego bardzo wygodnie się na nim pracuje - ma np klawiaturę numeryczną, co jest rzadkością w laptopach. Żeby nie było że polecam tylko Acera, każdy laptop z podobnym "wnętrzem" tzn procesor, RAM, karta grafiki będzie się dobrze sprawował :)

Gość gość
Oj, to zależy od tego, jakie macie oczekiwania, ile chcecie wydać. W laptopach wiele się zmieniło, można naprawdę ustrzelić fajne sprzęty, czego najlepszy przykład macie tutaj - http://techfresh.pl/jaki-laptop-dla-studenta-wybrac-wybieramy-najlepszy-laptop-na-uczelnie/ Niby zestawy dla studenta, a w praktyce to wystarczy nawet pod zaawansowane programy. Można? Można.

Gość mirkka
ja mam asusa, doradzili mi w sferisie już prawie 8 lat temu, jednynie musiałam tylko już baterię wymienić bo była dojechana, a tak poza tym wszystko w porządku

Gość gość
Cóż - decyduje budżet firmy, ale prawda jest taka, że optymalnie jest mieć taką konfigurację, która poradzi sobie doskonale z każdym programem. Zerknijcie na to - https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-thinkpad-p50-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3477/ Pewnie, że dużo, ale tutaj już macie konfigurację, która podoła przez kilka lat - również programom powstającym później.

Gość gość
Uważam ze laptop jest bardziej praktyczny a teraz można kupić solidne mocne laptopy, które uciągną nawet najnowocześniejsze gry. Zajrzyj na avans.pl pooglądaj jakie mają parametry.

Gość gość
Stawiam na sprawdzone sklepy. Na electro.pl jest spory ich wybór i cenowo fajnie wychodzi. Drukuje sporo i nie narzekam.

Gość gość
Szukałem laptopa i poradziłem się informatyka z serwisu. Zasugerował, że Toshiba, bo się nie psują. Kupiłem więc. Po dwóch latach, gdy minęła gwarancja, zaczął się psuć. Pół godziny otwiera stronę startową, pojawia się informacja, że brak łączności z internetem, muszę wyłączać i włączać ponownie, tyle razy aż załapie. A koleżanka mówiła mi, że nigdy w życiu nie kupi Toshiby, bo też miała i też się psuł. Myślałem, że informatyk dobrze mi doradzi. Jak się okazało, koleżanka miała rację. Ja też już więcej nie kupię

Gość gość
Laptop jest bardziej praktyczny a teraz można kupić solidne mocne laptopy, które uciągną nawet najnowocześniejsze gry. Zajrzyj na avans.pl pooglądaj jakie mają parametry.

Gość gość
Byliście na electro.pl? Ja tam kupiłam swojego lapka. Grafikiem nie jestem, ale dla grafików też coś na pewno będą mieć.

Gość gość
Ja mam już dłuższy czas Lenovo i jestem zadowolony. Bateria trzyma dość długo, nie muli się i w stosunku do ceny funkcjonalnie mi odpowiada. Kupowałam w fajnej promocji u www.sklep.polbit.com. Polecam

Gość Lenek

Ja uważam, ze jak już laptopy to od HP oraz  Lenovo, a dokładnie modele ThinkPad dostępny w korzystineit.pl Dlatego w wolnej chwili zdecydowanie polecam się przyjrzeć ofercie, bo jak możesz się przekonać stawiają wyłącznie na wysoką jakość wykonania, odpowiedni dobór parametrów i wytrzymałość baterii. Są to sprzęty idealnie dopasowane pod pracę biznesową oraz biurową. A jak wybierzesz to mam nadzieję, że będziesz mógł podzielić się informacjami oraz konkretnymi wskazówkami 🙂