Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekooomankaa

LAPTOP - JAKIEJ FIRMY NAJLEPIEJ???

Polecane posty

Gość lekooomankaa

Witam W sobotę wybieram się po nowego lapka i mam pytanko. Jakiej firmy laptopy najbardziej polecacie? Chodzi mi o awaryjność i "wrażliwość" obudowy na działania zew. chcę takiego z 300gb i ramu z 4. co myślicie o DELL lub Asus? a co na temat HP i reszty?

Gość lesny dzban
ja polecam laptopy toshiby i hp, obie firmy przetestowałam i póki co mnie nie zawiodły z firm przez ciebie wymienionych - o laptopach firmy asus slyszalam same dobre opinie (od studentów/absolwentów informatyki więc chyba można im zaufac ;))

Gość spokojnie nastepny....
ja mam HP.......i jest ok

HP...ja mam hp i bardzo dobrze sie sprawuje. Mam go dwa lata, chętnie wymieniłabym na nowszy model, ale nie ma sie do czego przyczepić, tak więc, póki co służy mi bardzo dobrze i przy nim zostane.

delle są jednymi z najlepszych. teraz jest moda na laptopy więc produkuje się tanie konstrukcje specjalnie pod reklamy (czyli np duży dysk mocny procek ale karta graficzna słaba) więc trzeba patrzyć co się wybiera. a jeśli mobilność komputera ci nie potrzebna (bo to jeden z dwóch atutów laptopa) to o wiele lepiej kupić zwykły PC (komp za 2000 (sama jednostka) złotych jest niewiele gorszy od laptopa za 10000 a ma o wiele więcej atutów)

Gość anag
mam della od 1,5 roku i jest jak najbardziej ok:)

Gość lekooomankaa
A CO na temat Dell Inspiron, z procesorem Intel Core i3-330M, karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD4330 ?? może być? a co na temat procesora P6000? w tych komputerach? który lepiej wybrać?

czesci dla hp produkuje asus wiec obie marki sa ok dell ost nie produkowal zdaje sie czegos naprawde dobrego, sporo klopotow finansowych mieli bede niedlugo zastanawiac sie nad kompem i bede wybierac sposrod asusa i hp

Gość lekooomankaa
no więc tak, mam problem z tą baterią, bo chciałabym aby trzymała w miarę przyzwoicie, myślałam o poniższych modelach: ASUS sx002v sx019 sx051 ACER 5741G-334G32Mn DELL 1558 Co powiecie? PORADŹCIE MI COS!! chciałabym aby w miarę długo chodził bez zasilania, procesor 3i, twardy 320gb. ram 4gb

Gość lekooomankaa
decyzja padla na Dell 1564 i kurwa nie chce innego :D

Gość senna***
DELL najlepszy :classic_cool:

Gość wwqqqq
samsung też sa fajne i niedrogie

Gość jsdhncjgg
TOSHIBA

Gość Pan Biznesmen x64
Lenovo Dell długo długo nic HP Toshiba długo nic Asus Acer reszta tak to mniej więcej wygląda. PS: jestem informatykiem z zawodu i zamiłowania :classic_cool:🖐️

Gość -Takatam-
Oj, mialam ci ja pare laptopow. Najgorszy teraz - Sony VAIO - jakie gowno, po 3 dniach juz byl w serwisie, sa ciezkie, maja wkurzajacy uklad klawiatury, przegrzewaja sie. Nie odpowiad ami tez rozlozenie gniazd, a funkcja mute dziala z takim zaplonem,ze w nocy moge obudzic sasiadow niechcacy. I akurat mojego modelu nie wymieniaja tylko tysiace innych Vaio, a dalej sie badziewie przegrzewa. Kabel , tzn zasilacz tez goracy taki,ze malo dziury nie wypalil w sofie. Mialam 2 HP - stary byl rewelka, nowy tak se. Mialam Acera - rewelacja. Najlepszy laptop pod sloncem, Moj facet mial Della i Acera Ferrari - OK. U mnie Acer wygrywa. Oczywiscie zalezy tez wiele od modelu, ale ja bym wziela albo Acera albo Dell.

Gość fgdfhghvhxbhcbhd
jak masz kase to dell a ja nie masz to acer samsung msi

jak dla mnie toshiba na hp pracuję w pracy i mogę powiedzieć, ze to zwykłe gówno

Gość niknejm
ja korzystam z asusa już rok i jest super, polecam każdemu, niedrogi i dobry, jednak troche cichy jest jak sie słucha muzyki nie z głośników, ale to podobno wina visty ze nie wykorzystuje sterowników do konca.

Gość lekooomankaa
padło na della ,ale mam problem.. który w końcu wziąć?? ZNA SIE KTOŚ??? chce aby był w miarę cichy, i się nie przegrzewał. może być procek i5. PORADZCIE COS

Gość lekooomankaa
no nie ma nikogo kto się zna???????????

Gość lekoolekoo
??????

Gość lemulka.
Ja mam ślicznego kolorowego Della :) Jest świetny, nie tylko uroczy ale także świetny technicznie- potwierdzone przez znajomych, zachwyconych informatykow:)

Gość lemulka.
Ale mój jest mały, niecałe 13 cali a Tobie pewnie chodzi o pełnowymiarowy

najlepszy jest Toshiba Sattelite (mam taką płaciłem 3200) albo HP Pavilion...jeśli jesteś kobietą to polecam edycję designowaną motywami które spodobają się paniom...

Gość lekooomankaa
lemulka jakiego masz della ;>