Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziutek183

nieplanowana ciąża

Polecane posty

mam 18 lat , jestem z Kamilem już 3 lata. Niedawno rozpoczęliśmy współżycie. Czekaliśmy do moich 18-stych urodzin,On jest 4 lata starszy... Zabezpieczyliśmy się. Jestem na tabletkach anty. od kilku miesięcy. Nie wiem czemu zaszłam w ciąże. Wiem ze sa dziewczyny w gorszych sytuacjach, bo ja jestem juz pelnoletnia. oczywiscie chce urodzic to dziecko.To 7 tydzień. nie wiem tylko jak to przyjmą rodzice, Kamil juz wie. Nie skakał z radości, ale powiedział, że jakoś sobie poradzimy. Tylko nie wiem czy ja sobie poradzę. W tym roku matura, studniowka...nawet zastanawiałam się nad adopcją, bo aborcja od początku nie wchodziła w grę. Ale zmieniłam zdanie. Już nawet wybieram imię dla dziecka, czuję że to dziewczynka... może ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja, jeśli tak proszę o odzew. Pozdrawiam.

ja maturę w ciąży zdawałam :) dacie rade! ale faktcznie dziwne ;/ że i tabletki i mimo to zaszłaś...;/

Gość baracuda
w liceum miałam koleżankę, która urodziła pomiędzy pisemnymi a ustnymi egzaminami, w dodatku zdała na piątki :) będzie dobrze, dbaj o siebie a dziecko da ci siłę do przetrwania i wiele radości

ja jak już mówiłam pisałam maturę z moim synem w brzuchu, teraz jestem po obronie już miesiąc i wybieram się na magistra i jestem w drugiej ciąży :) nie będzie źle, a nauka wcale z tym nie koliguje. Najważniejsze jest to czy się kochacie i czy razem temu podołacie :)