Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynazmiasta

dziewczyny z miast pytanie!!!

Polecane posty

Gość dziewczynazmiasta

cześc. Ja jestem dziewczyną z miasta i w życiu nie mogla bym byc w związku z jakims chłopakiem z wioski tak samo myśli większość moich koleżanek a wy tez macie podobne zdanie?

Nie no bez przesady ja tam wolę swojskich chłopów niż ulalanych metroseksualnych niedorobieńców :D

Gość Wioch Men
Prawda. Ja miastowych pustych lachonów nie trawie.

a co ma do tego skad chlopak jest, czasami ze wsi chlopak, jest lobuz niz z miasta, a u was w ,,miescie,, nie ma wsiowych chlopakow, napewno jestes z malego miasteczka, a pomysl skad twoi rodzic eprzyjechali, napewno z wioski ,w latach 80dziesiatych byl duzy nabor ludzi ze wsi do miast za praca, i kolo sie zamyka , ja mysle ze ty jestes wiesniara z miasta, ale nie chodzi o liczebnosc miejsca zamieszkania ,ale twoj poglad na to, mloda cizia z ciebie:-)))

Gość dziewczynazmiasta
w ogole moim zdaniem miec chlopaka z wioski to obciach.wstydzilabym się przyznac kolezankom ze moj chlopak jest wiesniakiem

Gość dziewczynazmiasta
w ogole moim zdaniem miec chlopaka z wioski to obciach.wstydzilabym się przyznac kolezankom ze moj chlopak jest wiesniakiem

Gość BlakeJarrell
dziewczynazmiasta jesteś jakaś niedorozwinięta, przeciez to wszystko kwestia charakteru a nie wieśniactwa czy odwrotnie ! Skoro myślisz jak myślisz tzn., że jeszcze nie jesteś gotowa na związek !

Gość BlakeJarrell
Krew mnie zalewa jak czytam takie pierdoły !!