Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jAA3434234

Moj 3 miesieczny syn ciagle wyje

Polecane posty

Gość jAA3434234

na dworzu bo chce cycka nie jest glodny tylko chce zasnac z cyckiem i ryczy w nieboglosy jak go tegto oduczyc ?w ogole sie da ?

Gość gafaaaa
Po 1 nie ryczy tylko , po 2 jak Ty chcesz 3 miesieczne dziecko odzwyczaic od cycka a po 3 skoro płacze krotko po karmieniui to oznacza ze masz lichy pokarm. Proste, przerzuc małego na butle

Gość jAA3434234
on rycy i wyje bo placzem tego sie nie da nazwac , dobry ma pokarm bo w domu normalnie je butli nie chce wiec ogolnie twoja rada jest do dupy .

Gość gafaaaa
po 1 nie ryczy tylko płacze-- poprawka*

Gość spokojnie nastepny....
wyrodna suka........:O

Gość gafaaaa
nie własciwe mleko---- a skoro Ty taka mądra to radz sobie sama zresztą co z Ciebie za matka skoro z własnym sdzieckiem nie umiesz dac sobie rady. Najlepiej to Ci pediatra pomoże

Gość aaapsik...
biedne dziecko... może ma kolki?

Gość wax...
no i tego sie spodziewałam ze MATKI POLKI zaraz sie przywalą do słowa zamiast ci dac jakaś rade to opowiem ci cos zebys choc na chwile sie usmiechneła moja kumpela rozdziadowała dziecka przy cycku jak dziadowski bicz mała miała 2 lata i jeszcze wyła bo chce cycka i zaradziłysmy z kumpela taki trick kazałam jej obkleic cycki sztucznym grubym szorskim futerkiem jak ten ''wyjec mały ''darł sie do cycka to ona z tymi obklejonymi cyckami przystawia ją i ....... mała spierdoliła ''gdzie pieprz rosnie '' nigdy wiecej do cycka nie zawołała matka juz miała spokój ale u ciebie to nie zadziała bo 3 m-ce to nie tym sposobem

ja mam podobny problem,mała też uspokaja się i zasypia tylko przy piersi.Ma 3 miesiące,smoczka nie chce ssać,więc nie ma czym jej uspokoić.Na spacerze pomaga jako tako bujanie wózkiem,ale w domu tylko cyc:) Na pociechę napiszę,że pierwsza córka tak miala do 5 miesiąca,potem chwyciła smoczka i było duuuzo łatwiej:)

może spróbuj ze smoczkiem? moja mała też "ryczała" na dworze i nic nie pomagało (miała jakieś 2 miesiące). już byłam zniechęcona żeby w ogóle wychodzić z nią na dwór ale jakoś samo jej przeszło. czasami jak ma taki silny odruch ssania i jest śpiąca to daje jej smoczka i zasypia.

Gość jAA3434234
Próbuje bujac dawac smoczka butelke z mleczkiem herbata i nic :( dopoki jemu nie dam na dworzu cycka to nie zasnie i bedzie "ryczal"' ;/ nie wiem co mam juz robic

Gość ale matkaaaa
jak wyje to chyba masz wilka w domu,

Gość okoadskno;sadbnv
musisz to przeboleć...ja miałam tak do dziesiatego miesiąca życia dziecka..teraz jest lajcik. Synuś ma za trzy miechy dwa latka i już wyrósł z płakania i jedzenia w nocy. A "wycie" dziecka to normalne- przecież nie powie Ci co jest nie tak!

Gość jAA3434234
Jasne ze nie powie ale znam jego rodzaje placzu jak jest glodny itp, nie wiem musze go nauczyc pic mleko z butelki ... kolki raczej nie ma a na wszelki i tak mu daje infacol