Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo ja chcę!

Pomniejszenie warg sromowych mniejszych...

Polecane posty

Gość Bo ja chcę!

Mial ktos ten zabieg? Bardzo bym prosiła o krótki przebieg, ponieważ chciałabym się poddać takiej operacji ale cholernie się boję.

Gość Bo ja chcę!
up up

Gość jest już
założony taki temat poszukaj tam jest dużo wypowiedzi i opisów jak to wygląda

Gość Samanta234
A po co robić ten zabieg? Ja też myślałam, że moje duże wargi mniejsze są czymś dziwnym do póki nie zobaczyłam mnóstwa zdjęć kobiet z wargami w różnych rozmiarach!

Gość po plastyce warg
miałam zabieg przeprowadzony jakieś pół roku temu za pomocą lasera CO2. wcześniej widziałam mnóstwo filmów na youtube i byłam przerażona bólem dziewcząt i cała tą rzeżnią. zapłaciłam za zabieg 4 000pln- anestezjolog mnie znieczulił i nie wiedziałam kiedy już było po. w cenie zabiegu był również pobyt w Klinice i jedna wizyta kontrolna. zastanów sie czy ty w ogóle kwalifikujesz sie na skrócenie warg. moje wisiały jak stara firanka.

Gość Gazolina33
A gdzie robiłaś ten zabieg???

Gość po plastyce warg
do gazolina 33 zabieg robiłam w Poznaniu u dr Kruka w Solumedzie. jutro jadę na konsultację odnośnie powiększenia sobie biustu, bo z plastyki warg jestem bardzo zadowolona. bardzo miła atmosfera w klinice, a Pan doktor bardzo delikatny i dowcipny.czujesz się bardzo bezpiecznie, a po zabiegu nic nie boli. no i po laserze nie ma praktycznie śladu.polecam bez specjalnej reklamy. warto.

Gość no to jesteś na dobrej drodze
by umrzeć jako brzydki meżczyzna, podobnie jak Jacson, urodził sie jako ładny czarny chłopiec, a umarł, jako brzydka biała kobieta. Działaj, żeby dopiąć celu, chora babo.

Gość HHHHmmmMMmm
A co ma plastyka warg do Jacksona???

Gość kobieta 001
nie polecam gabietu TERPA - Lublin, dr Banaszek. Pieniadze kusza (2500 zł) ale jak chcesz miec zrobiony zabieg bez dodatkowego stresu typu - poprawka bo....to nie polecam!!! Szwy sie rozchodza i co wiecej nie widac efektu po zabiegu, przezylam to i znam dziewczyny ktore tez mialy ten same efekt albo i gorzej. Prosze o podawanie nazw gabinetow w ktorych robicie zabieg i informacje po jest to pomocne dla innych - czy jestescie zadowolone. Na prawde nie zalujcie pieniedzy bo mozecie zaplacic podwojnie tak jak ja :/:/ i to nie jest zadna reklama przeciwko, moge podac namiary na osoby ktore maja te same zdanie, wlasciwie jak dobrze poszukacie to znajdziecie rozmowe na forum kafeteria - s. 40-43.!