Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataszaaaa 17

Badanie urodynamiczne, jak ono wygląda, boje się go troche, pomocy :(

Polecane posty

Gość Nataszaaaa 17

Hej miałam problemy z oddawaniem moczu, jak mi się zachciało sikać musiałam pędzić od razu, a teraz okazało się że jest coś nie tak z nerkami i wgl. Moja macocha jest lekarką jest młoda ma 31 lat :O i ona mówi mi że skoro inny lekarz zlecił to padanie to musze je zrobić, nie chciała mi powiedzieć jak wygląda pełny przebieg badania :O Słyszałam ze najgorsza to jest jakaś cystometria, i się jeszcze rozebrac trzeba :O:O Macocha mi mówiła żebym nie zdziwiała, bo to nic takiego, mówi ze może jest nieprzyjemne ale nic nie boli, mnie bardziej martwi kwestia, tego całego rozbierania się. Wg. niej to nic takiego rozebrac się, mówi że jestem głupia ze się wstydzę, niż bardziej boje swoich problemów z nerkami :( ale strasznie mnie to badanie martwi :/

Gość do autorkiii
Może nie bd ci robić, tej cysteriografi- to sie robi chyba zwlaszcza u dzieci, chyba ze bd musiala miec, a swoja droga to badanie wyglada tak ze sie siada na fotek albo lezy, z rozchylonymi nogami wklada sie rurke od przodu i od tylu(wiesz o co chodzi) i sie wlewa cos ;] to jest nieprzyjemne i wstydliwe i strasznie dlugo tra bo az ponad godzine. Jesli sie wstydzis zmoze popros zeby jes wykonywalay pielegniarki albo lekarka , a nie facet. Powodzenia.

Gość hehehehe wspolczujee
co cie be macocha martwic, wloza ci rurke w tylek i nie tylko i ci cos wleja xdddd

Gość gość
Najpierw musisz wysiac sie do takie pojemnika. Pozniej rozbierasz sie od pasa (spodnie, majtki). I kladziesz sie na lozko, wkladaja Ci cewnik ii cos jeszcze do o***tu. I pomouja Ci taki plyn do pecherza.