Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyaaaooo

Małe piersi, powód do wstydu????

Polecane posty

Gość yyyaaaooo

Tak jak wyżej, sama takie mam chociaz mam juz 21 lat i mam kompleksy :((((

Gość yyyaaaooo
hmmmmm

Żaden powód do wstydu, zobacz, jak ładnie mogą wyglądać małe piersi: http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-michalak -effuniak-rozowa-kratka http://balkonetka.pl/katalog/bra/efffuniak-ar buz http://balkonetka.pl/katalog/bra/audelle-lepe l-petal http://balkonetka.pl/katalog/bra/marks-spence r-ceriso-19 http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-michalak -effuniak-half-cup Znasz swoje wymiary ciasno pod biustem i luźno w biuście?

Gość yyyaaaooo
ale ja mam male naprawde nie mam tej kreski po srodku :((( a wymiarow nie znam

modelki bez stanika też pewnie nie mają, pokazałam Ci tylko co potrafią zrobić dobrze dobrane staniki bez push upa, a nawet zupełnie miękkie staniki. Widzisz, też nie znałam swoich wymiarów, myślałam że mam takie małe B, zmierzyłam sie i okazało sie, że mam 18cm różnicy i rozmiar 65D. Teraz jestem ze swoich piersi dumna :)

Gość yyyaaaooo
no to super :) ja niestety nie mam powodu do dumy no ale coz :)

Gość yyyaaaooo
No i bardzo dziekuje za pomoc :) Pozdrawiam :)

Gość jaki wstyd?
kobieto, ja tez mam male piersi i nie narzekam... fakt ze faceci leca na te cycate ale tak cie natura stworzyla (nie Ciebie jedną) i jakos zyjesz:)

Gość yyyaaaooo
no ale nawet dziewczynki w podstawowce maja czym oddychac :((((

ale rozmiar 65D nie spowodował, że moje piersi urosły, są tylko lepiej wyeksponowane i bardziej je polubiłam :) Więc warto się zmierzyć. Bez ściskania się miarką mam może z 12cm różnicy

Ja też mam małe piersi:( tyle że moje są jeszcze do tego obwisłe. Mojemu facetowi się podobają przynajmniej tak mówi:) kiedyś kupiłam fajny stanik w którym wydają się większe w niektórych fasonach wyglądam płasko. Niedawno zaczęłam używać Serum do biustu push up już są efekty niewielkie ale są:)

Po tabletkach rosna troche piersi :) Idz na plaze gdzie kobiety opalaja sie toples i poogladaj sobie jak duze cycki wygladaja po trzydziestce- od razu pokochasz swoje drobne ;)

Gość małe jest piękne przeciez

Gość chrupkaaa
ja też mam małe i co z tego? U mnie to rodzinne. Teraz dobry pushup a na starośc nie obwisną :) A jeśli chodzi o facetów to ostatnio spotkałam takiego którego kręcą dobrze zbudowane (ale nie za grube) uda, a na biust nawet nie patrzy :D nawet nie wiedziałam że tacy istnieją! (bardzo mi podniósł samoocenę :)

Gość Masażysta
Trzeba masować, to urosną

przepraszam, że tu piszę ale mam problem z okresleniem rozmiaru biustonosza :( może ktos się zna? ciasno pod biustem na wydechu mam około 73 czyli zaniżyłam w dół - 70 natomiast z biustem jest gorzej, bo mam lekką asymetrię (lewa jest mniejsza, że tak powiem o wielkosc sutka :)) no ale zmierzyłam się troszkę luzniej i na moje oko jest około 84 jaki to bd rozmiar???

Możesz mierzyć 70(32)B. Ale nie takie z bieliźniaka, tylko dobrych firm, ścisłe. Z pozostałych 65(30)D, chociaż patrząc na różnicę, to możesz też próbować 65C i zobacz co Ci lepiej leży.

Gość synia
uważam, nie ma zadnego powodu do wstydu :) mi sie male podobaja sama bym takie chciala chcesz moich troche:p mam 85 D rozmiar masakra !!! ;P

Jesteś pewna tego 85D? ;) Twoje wymiary to około 95cm mierzone ciasno pod biustem i około 105 w biuście? :)

Gość gfht
glaszczka, a jak sie ma obwod ciasno na wydechu mierzony 67 cm? to jaki ma byc obwod stanika? bo 65 wydawal sie za luzny a 60 to cholernie ciasny ze po kilku godz noszenia zebra (kiedys polamane mialam) mnie zaczely bolec....

Gość yyyaaaooo
No dzieki wszystkim troche mi lepiej :)))

Ja na 66 pod noszę zazwyczaj 65, ale wszystko zależy od stanika. Np Panache Cleo George to ciasny stanik i potrzebuję obwodu 65, ale Freya Arabella już 60, bo jest bardziej rozciągliwa. Jeżeli Ci ciasno to możesz przez kilka dni nosić stanik z przedłużką, powinien się trochę rozciągnąć

Gość tez mam male piersi
i faktycznie jakiś ładny push-up i będą fajnie wyglądały Obejrzałam te fotki wklejone i te staniki wyglądają beznadziejnie jakbym miała nosić taką bieliznę to dopiero bym się wstydziła mojego wyglądu :/ na szczęście wymyślono push-up żeby nie wyglądać jak deska :)

Gość toots
Push up jest ok, ale nie uważam żeby małe piersi były powodem do wstydu. Mówię wam to, bo sama mam duże C i zasadniczo nie jest to wygodne a większość facetów i tak preferuje znacznie mniejsze rozmiary;) Więc uszy do góry dziewczyny, liczy się kobiecość a nie rozmiar!

tez mam male piersi, żeby nie wyglądać "jak deska" wymyślono dobrze skonstruowane miękkie/lekko usztywniane staniki w dobrze dobranym rozmiarze. Tu masz dowód na to, że w takiej oto przezroczystej koronce http://www.flavor-style.com/netstore/brand_img/ln_arabella_sr_nt.jpg biust wygląda lepiej niż w pusiapku: http://stanikomania.blox.pl/2008/05/Wypchniecie-czy-upchniecie-czyli-push-up-na.html http://forum.gazeta.pl/forum/w,50580,81510787,81510787,3_biustonosze_porownanie_ze_zdjeciem_.html A co wygląda beznadziejnie a co nie to już wiesz, kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Moim zdaniem dziewczyny z tych zdjęć wyglądają bardzo dobrze, mają piersi ładnie zebrane i uniesione a nie rozpłaszczone pod centymetrową warstwą gąbki, i to co prezentują to ich własny biust a nie gąbkowe atrapy ;):P == toots, takiego rozmiaru jak "duże C" nie ma (litera sama niczego nie oznacza, a jak stanik jest dobrze dobrany to czy to będzie 80C czy 65C to nie będzie to w stosunku do sylwetki "nosicielki" duży biust ;) ). Sprawdź w bra-fitterze jaki jest Twój rzeczywisty rozmiar, bo pewnie jak większość dziewczyn nosisz za duży obwód i za małą miskę ;)

Wolałabym mieć najbrzydszy stanik na świecie, ale dobrze dobrany niż pozłacany, z diamentami i w złym rozmiarze :P

nigdy nie miałam dużego biustu, zawsze narzekałam, ze mama małe piersi, gdy po karmieniu prawie 2-letnim i znacznym schudnięciu zobaczylam stan swojego biustu, rozryczałam sie...teraz po duższym czasie unormował sie...juz chyba przyzwyczaiłam sie do małych piersi i juz nie jest to dla mnie tak wielkim problemem jak kiedyś, mam koleżanke w rozmiarze biustu cos koło F i z jej opowiadań wiem jakie to uciążliwe...wiec wole zostać przy swoich małych..pozdrawiam