Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeroka...

powedzial mi ze mam "szeroką xxx" :O

Polecane posty

Gość szeroka...

dziewczyny - pomozcie mi i nie wysmiejcie na wstepie nigdy wczesniej nie mialam tego problemu. Otoz jestem z moim facetem bardzo krotko. Jest (bedzie) to moj 3 partner. Do tej pory doszlo miedzy nami do pieszczot rekami. I po pierwsze on ma bardzo malego. A po drugie on mi powiedzial ze jestem strasznie "szeroka" tam, ze jego dotychczasowe dziewczyny byly tam wezsze itp. A ja do tej pory myslalm ze jestem tam calkiem normalna :O I teraz to juz nie chce sie z nim kochac, bo mam stresa..... kurde jak stwierdzic czy to jego wymysl czy ja faktycznie mam taka budowe???? wiem ze to smieszne ale pomocy

Gość szeroka...
ale z moim wczesniejszym facetem - dopoki sie bardzo nie podniecilam nie bylo mowy o sexie bo nie dał rady wejsc, zreszta on nogdy w zyciu mi czegos takiego nie powiedzial wiec myslalam ze jestem normalna a tu taki zonk

Tak to jest jak się daje na lewo i prawo i wkłada przedmioty jeszcze na dokładke.Niektóre cipska są obrzydliwe.Zresztą facet który ma bystre oko rozpozna łatwą laske po jej waginiee.

facet na tobie chce podbić swoje ego łatwiej jest powiedzieć dziewczynie że jest szeroka niż przyznać sie samemu przed sobą że się ma małego proste?? ;-) swoją drogą- zastanów się czy warto z nim coś więcej planować??

Gość yayayyayayayya
powiedział żeby sie usprawiedliwic że ma małego i dlatego nie b edziesz nic czuła gdy wejdzie! uciekaj, on nigdy Cie nie zaspokoji. Jeste snormalna skoro wczesniejszy nawet miał problemy z wejciem. nic sie nie przejmuj rzuc go i niech sobie szuka wezszej ktora nie istnieje.

Gość szeroka...
taaa... ponoc jego wczesniejsze kobiety były węższe :O ale jezeli faktycznie to ja jestem szeroka to sie załamie :( p.s. poza tym szerokosc pochwy chyba niewiele ma wspolnego z dawaniem na lewo i prawo :O

Gość tutek-srutek
nie miej problemow, kobieto. Nie pasujecie do siebie anatomicznie i to cala prawda. Dla niego Ty jestes za szeroka, dla Ciebie on za malenki, nie ma co sie meczyc, tylko dajcie sobie spokoj. Zostancie przyjaciolmi czy znajomymi, a nie meczcie sie ze soba. Tym bardziej po jego uwadze o Twojej waginie- nie zasluguje na bycie Twoim chlopakiem.

Gość minka555
kurde ale my jeszcze nawet normalnie nie wspolzylismy - a on mnie juz uraczyl takim komentarzem :( a poza tym ciekawi mnie fakt jak sprawdzic czy faktycznie mam szeroka - przeciez nie porownam ze znakomymi :)

Gość bonsri
no kurcze, nawet nie wsadził a już ocenił :) daruj sobie, on leczy swoje kompleksy :) żeby nie było że jak włoży to nie poczujesz :) powiedz mu, że ma jak ołówek i każda będzie dla niego za szeroka :P

Nie wpadaj w kompleksy może on ma malego i dlatego ? a po drugie niemasz co z nim sie wiązać

Gość szeroka...
dzieki za wsparcie :P

Gość jkhjk
kretyn chcial ci wmowic, ze to z toba cos nie tak, bo doskonale zdaje sobie sprawe, ze ma mikro penisa i bal sie wysmiania i jak widac udalo mu sie, bo terz ty sie zadreczasz, ze jestes za szeroka...

Gość yayayyayayayya
on potrzebuje węższej Ty większego szukajcie dalej i dajcie sobie ze sobą spokój:)

Niczym się nie przejmuj - skoro on ma małego, to on ma problem a nie Ty. Żebyś była za luźna to musiała byś chyba dziecko urodzić - bo nie wierzę, żeby dwóch poprzednich partnerów aż tak Cię "rozepchało"... Olej go i tyle.