Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie wiem o co chodzi

SEKS z nowym partnerem - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie. Poznałam faceta, spotkaliśmy się kilka razy, gadaliśmy na gg (świetny towarzysz pogawędek), z jego inicjatywy wylądowaliśmy w łóżku na piątym spotkaniu. Problem 1: czy to nie za wcześnie? czy nie pomyśli sobie o mnie, że jestem "łatwa"? Do piękności ni należę, więc ni wiem, czy coś go we mnie pociągało czy tylko szukał laski lub mnie sprawdzał. Problem 2: okazało się, że facet ma... małego penisa ( na moje oko i na moją rękę), wielkości parówki cienkiej... W dodatku nie mógł się usztywnić... Próbowaliśmy kilka razy, nie wychodziło (nawet jak go pobudzałam ustami - CZY TO WYPADA PODCZAS PIERWSZEGO SEKSU??)... O co chodzi? Czy to przejdzie? Pomóżcie , błagam. Facet nie miał żadnej partnerki od pół roku, radził sobie sam.

Gość uoooooooooooopp
:D:D:D dobre....

ja serio zapytuję.... co jest dobre?? dla mnie to megaproblem....

Facet ma 30 lat, na problemy ze wzwodem chyba za wcześnie?...

Gość OlgaaOna
Mam podobna sytuacje;/ Tyle ze ja mam chyba odrobine gorzej od Ciebie

Problem 1: czy to nie za wcześnie? czy nie pomyśli sobie o mnie, że jestem "łatwa"? Do piękności ni należę, więc ni wiem, czy coś go we mnie pociągało czy tylko szukał laski lub mnie sprawdzał. jezeli coś sobie miał pomyślec, to już to zapewne zrobił Problem 2: okazało się, że facet ma... małego penisa ( na moje oko i na moją rękę), wielkości parówki cienkiej... W dodatku nie mógł się usztywnić... Próbowaliśmy kilka razy, nie wychodziło (nawet jak go pobudzałam ustami - CZY TO WYPADA PODCZAS PIERWSZEGO SEKSU??)... O co chodzi? Czy to przejdzie? Pomóżcie , błagam. Pytanie z caps lockiem mnie powaliło. Nie. To nie przejdzie.

Gość OlgaaOna
U mnie nie jest problemem jego przyrodzenie ale relacje miedzy nami...Tez chyba bylo za wczesnie na seks....Nawet nie wiesz jak chcialabym to odwrocic;/

Gość kei_bak
"...do piękności nie należę..." "... nie mógł się usztywnić..." "... czy to przejdzie ? ..." :) moim zdaniem - nie.

dlaczego gorzej? Ja się czuję fatalnie.... 1. facetowi nie stanął, a tego oczekiwałam (chwilami sie usztywniał, ale po sekundzie oklapnął) no i nie wiem, czy mam czuć się jak zdzira? Niby do tanga trzebadwojga, jesteśmy dorosli, to mnie mniej martwi, ale dlaczeg był sflaczały.... Powiedział, że sie nie stresuje....

czyli dałam ciała.... ech.... a chciałam mu dobrze zrobić.... masakra...

Gość hahahahahhahahahahahahhaaaaaaa
a moze bierze jakies leki? ktore przeszkodziły mu utrzymać poziom?;)

ludzie, błagam, pomóźcie, facet nic nie mówił po tych kilku próbach o swoich problemach, tylko że mam wspaniałe ciałko itp.... Na prawdę zrobiłam z siebie idiotkę? Lepiej mu się na oczy nie pokazywać?

Gość laureyy
hahahaha dałas dupy.... po całości najzwyczajniej w swiecie nie rajcowałas go i tyle

Gość Rewes
Mój facet miał za to pałno prosaków na skórze członka i jądrach.To nie było zbytno zachęcające do oralnego seksu.

leów nie bierze.... OK, dzięki za odpowiedź z tym rajcowaniem... Dam sobie z nim spokój...

co to są prosaki? zaraz idotke.. zakladam ze nie masz 15 lat, on tez jest dorosły. w tym wieku nie czeka sie z seksem pol roku.. nawet z kiepskim seksem..;)

Gość Rewes
prosaki to takie plamki inaczej się nazywają Fordycka

das sobie z nim spokój bo byl kiepskim kochankiem, czy dlatego ze masz poczucie ze za wczesnie sie oddalas? (zupełnie niewiem jak ma sie jedno do drugiego)

tez tak mialam tylko miedzy nami do zblizenia doszlo dwa razy i mu flaczal porazka przepraszal mnie tydzien chyba ze to przez stres bo dawno tego z kobieta nie robil. z zona od dwoch lat nie sypiaja razem. i tylko reka sobie dogadzal trzeci raz nie chcialam probowac pieprzyc to jeszcze jak bylismy razem to ja go piescilam a on tylko oczy zamkniete mial i mowil ,o boze, o boze' a ja to co? nawet sie nie wysilil, cos tam lizna i myslal ze juz gotowa jestem a nawet on sam nie byl bo byl pol miekki i jeszcze do mnie , pomoż mi go wsadzic' i mi go do reki wcisnal zebym sobie sama wsadzila porazka

Gość laureyy
a on jak wyglada? jakis mega przystojny czy przecietniak? to też jest wazne masz poczucie humoru i na kumpele to zapewne sie nadajesz a jak w łóżku to wie tylko on a moze wsydził sie ze ma wielkosci cienkiej parówki ale milczał na ten temat albo ty wypaliłas z jakims tekstem przyznaj mi sie tu szybciutko

Rewers.. czymkolwiek to jest brzmi obrzydliwie... wspolczuje

no właśnie, nie czeka się.... skoro chciał.... ale z drugiej strony - jak mu się nie spodobałam, to mógł przestać, a nie - zaspokajać mnie i... też lądować pomiędzy moje nogi z jęzorem... Facetowi to wypada, a kobiecie to nie? Też mam 30 lat - jak on.

Gość OlgaaOna
Ja mialam gorzej ze wzgledu na to ze seks byl cudowny ale poziej wszystko sie pieprzylo chodzi tu o nasze relacje...Nie jestesmy razem, to s atakie poczatki , osttanio przespalam sie z nim drugi raz i znow zaluje;/ W takiej sytuacji facet juz nie mysli powazniej bo wie ze i tak moze miec to czego chce i tak....A ja glupia sie w to wrobilam i na dodatek zaangazowalam:(

ale wątek! i offtopy!! hahahahahahahha padam ze smiechu!

Gość prosakiii
juz wam mówie co to sa prosaki kłykciny w poczatkowym stadium wygladaja jak prosaki zapierdalaj do lekarza bo to choroba weneryczna

Gość Rewes
co ty opowiadasz ignorancie.Prosaki są niestetyczne ale to nie jest choroba.Poczytaj na ten temat bo wprowadzasz ludzi w błąd.

autorko ten koles jest jakis dziwny... zakladajac ze byl zazenowany niemocą, to powinien cie jakos inaczej zaspokoic a nie przechodzic nad tym do porzadku dziennego.. no chyba ze czuł sie tak mega upokorzony ze przeszla mu ochota... jak on sie teraz zachowuje? odezwał sie chociaz?

Odpowiadam: on przeciętniak. O mnie mówił w samych superlatywach, ale wiadomo - co pod ubraniem, to nie to samo, co ez majtek.O jego męskości nic nie powiedziałam, nawet gdyby miał 5cm to bym nie śmiałą bo co? facet by w kompleksy wpadł i tyle.. Po co mu sprawiać przkrość... Znajomość chyba zakończę nie dlatego, że on sflaczał (ale za to mnie zrobił dobrze:-) ) ale dlatego, że byłam zbyt śmiałą....

jeszcze sobie sama na dlon musialam napluc zeby go nawilzyc a on tylko stal przede mna z zamknietymi oczami i czekal az go sobie wsadze masakra facet 50 lat a jak kurva prawiczek zerwalam po tym mimo ze przepraszal do tej pory jak mnie spotka to mowi ze kocha!! :-O