Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xniewaznexxxxxxxx

BRĄZOWA WYDZIELINA

Polecane posty

Gość xniewaznexxxxxxxx

Witam.Mam pewien problem.otóż zdarzyło mi się współżyć kilka razy z narzeczonym bez zabezpieczenia( nie do końca).Zawsze miałam problemy z miesiączką,często mi się opóźniała.Teraz nie mam już bardzo długo okresu i od jakiś 4 dni wydobywa się ze mnie ciemna,klejąca,brązowa maź.Czy mogą to być objawy ciąży?Proszę o pomoc

Gość xniewaznexxxxxxxx
Prosiłam tylko czyjąś opinię a nie o złośliwości więc po co się wpieprzasz za przeproszeniem skoro nie zamierzasz normalnie odpowiedzieć?

Gość Dumelek
Mi się okres spóźniał najwięcej 13 dni!!!! A ja spóźnia Ci się już długo nie sprecyzowałaś ile ? :) To może być tzw ''brudna krew'' czyli początki spóźnionego okresu..

xniewaznexxxxxxxx no bo zadajesz glupie pytanie to masz glupia odpowedz jednoznaczna dziewczyno to nie zlosliwisc po to sa testy ciązowe zeby je robic!mozesz byc w ciązy a moze to byc tylko spóznijący sie okres skoro masz tak nieregularne cykle ja juz bym dawno na twoim miejscu zrobila test ciązowy

Gość xniewaznexxxxxxxx
brak slow -czasami ktoś może być w danym momencie w takiej sytuacji,że nie ma możliwości kupna testu więc trochę się zastanów nad sobą i wyjdź z tego tematu.

Gość xniewaznexxxxxxxx
spoźnia się dość sporo bo około miesiąca...

[zgłoś do usunięcia] xniewaznexxxxxxxx to raczej ty sie zastanow bo piszesz ze od paru dniu spóznia ci sie okres przez tyle czasu nie mialas czasu kupic testu ciązowego sama pomysl co piszesz!

[zgłoś do usunięcia] xniewaznexxxxxxxxokol miesaca sie jej spoznia okres a ty testu nie zrobiłas nie mials czasu kupic to taka filozofia

Gość xniewaznexxxxxxxx
Możesz darować sobie swoje wywody już? raczej mnie to nie interesuje.zajmij się swoimi sprawami.

Gość Dumelek
Skoro miesiąc to przpraszam Cię ale zgadzam się z ''brak słów'' to może być nawet jakieś zakarzenie czy objaw choroby :( Zgłoś się do ginekologa to będzie najlepsze wyjście naprawdę :)

Gość xniewaznexxxxxxxx
Dumelek-dziękuje za normalną odpowiedź bez zbędnych złośliwości;)

xniewaznexxxxxxxxto nie jest zlosliwosc a to co piszesz swiadczy dziewczyno o tewojej glupocie tylko pisze to co mysle i tego mi nie zabronisz

Gość Dumelek
Nie ma za co :) I nie ma też po co dogryzać bo każdy ma tu chyba jakiś problem czy pytanie :) Jak masz gadu to napisz po chwili napisze to pogadamy :)

Gość Zrób test
radziłabym iść jak najszybciej do lekarza.Miałam podobną wydzieline i okazało się,że mam torbiela na jajniku.Z tym nie ma żartu,to zbyt długo trwa.