Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .niewiadoma

czy któraś z Was tak miała z testem

Polecane posty

Gość .niewiadoma

chodzi mi o to że na teście ciążowym pokazała się druga różowa kreska ale po czasie 5 min , nie wiem dokładnie po ilu minutach ale na 3 testach zrobiło się tak samo - wychodzi druga różowa kreska ale po czasie , robiłam w życiu wiele testów alle nie miałam takiej sytuacji że ta druga kreska była różowa ale było takie lekkie białe wyżłobienie czy któraś z Was miała taką sytuację i była w ciąży ? jestem dziś 5 dzień po spodziewanym terminie miesiączki , kiedy powtórzyć test (ostatni robiłam 3 dni po spdziewanej@) i czy wogóle go powtarzać już sama nie wiem , mam obrzmiałe piersi i lekko kuje mnie w dole brzucha

Gość wynik sie czyta zgodnie z inst
rukcja a po czasi jest niewazny, ale dla swietego spokoju powtorz rano odczytaj we wskazanym czasie i wyrzuc a nie ogladaj go znowu za jakis czas :)

Gość .niewiadoma
może i racja że powinnam tak zrobić , a teraz zachodze w głowe i ciągle mam nadzieje że jednak się udało , wiem że to głupie , a @ dalej nie ma :( i znowu jest coś nie tak.......... :(

Gość .niewiadoma
2 testy były z allegro , takie paseczki , trzeci ostatni pre test

kup sobie Quick vue on sie nie przebarwia ja robilam tydzien przed@ wyszedl negatyw a 4 dni pozniej byl juz pozytywny ale ten pierwszy sie nie przebarwildo teraz jest tylko 1 kreska:)a chcesz byc w ciazy?

ja tak miałam kilkakrotnie- jak nie byłam w ciąży po czasie pojawiała mi się kreska. Jak w końcu byłam pojawiła się od razu przed terminem @ u Ciebie może być inaczej, więc powtórz jutro- powinna pojawić się szybciej :)

Gość .niewiadoma
tak bardzo chcę być w ciąży , mamy jedno dziecko ma już 5 lat, staramy się od drugie ok 3 lat,

Gość .niewiadoma
jeżeli @ nie przyjdzie to w poniedziałek zrobie test , no a jutro umówie sie na przyszły tydzień do gin i zobaczymy co się znowu dzieje, mam już dość ... ale takie jest życie ... ostatnie 4 cykle miałam regularny @ co 28 dni , a teraz znowu się spóźnia , więc myśle że coś jest nie tak, w maju miałam zabieg i okazało się że miałam polipy macicy i szyjki macicy, ale je usunęli i wszystko było ok a teraz znowu się martwe