Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfmjggkgkglg

nie jem miesa

Polecane posty

Gość pfmjggkgkglg

od zaledwie paru dni, dostalam okresu i po raz peirwszy od nie wiem keidy nie musialam brac nospy! zawsze umieralam w 1 dzien, skrecalam sie z bolu doslownie, ralam po 3-4 nospy! a teraz lekko mnie tylko boli, ale da sie wytrzymac;)) i ani jednej nospy! rekord!!! zaprawde powiem wam to ejst najwlasciwsza droga:)))

Gość ewrerr
Urzekła mnie twoja opowieść.

Gość jedzenie_ma_znaczenie
ja też - polecam str. www.surawka-republika.pl

Gość pfmjggkgkglg
narazie jem same orzeszki jakies ziarna i kalafiory bo nie lubie gotowac i nie mam czasu za bardzo, wiec jem w sumie 2 posilki dziennie . ddoam ze widze ze waga leci blyskawicznie, (nie mam wagi;/) ale mieszce sie juz w ciuchy 38(jak sie wazylam 2 mce temu wazylam 82 kg teraz nie wiem ile pdoejrzewam ze 76) i nie jestem glodna. na dodatek chdoze na silke i jezdze na rowerze. w miesiac odmlodnialam i wylaszczylam sie na tym jedzeniu . zmaierzam tak sie odzywiac juz caly czas.:)

Gość hehehyhy
kurwa jaka niesamowita historia!

Gość empiria-1987@02.pl
max odezwij sie do mnie!na tym forum co mi wyslales nie umiem sie rozeznac! napisz mi meila plisssssssssssssss:)))))))))))))))0

Gość hmmmmmmmmmm3
Patrz pani, a mnie PMS i bóle miesiączkowe przeszły jak przeszłam na dietę low-carb (czyli minimum węglowodanów, za to sporo białka - z mięsa też, nawet głównie- tłuszczy i warzyw) :P

hmmm dziwny temat.. niejedzenie mięsa sposobem na bóle miesiączkowe?? może i tak Ale tak naprawde to jest ideologia życia, nie chodzi o pms czy wagę, a diete bezmięsna trzeba stosować z rozumem, zastępowac potrzebne organizmu białko itp. Zachęcam do przestudiowania lektur vegetarianizmu żebyś za kilka mies. nie nabawila sie anemi. Pozdrawiam.