Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolet2626

mam 26 lat, niedawno zakonczylam powazny zwiazek i jestem przerażona

Polecane posty

Gość ha haho
a jakie to ma znaczenie- ilu. wazne jest podejscie do seksu, ja sie nie rypalam z kim popadnie, kazdego faceta dobrze znalam i darzylam uczuciem ...

Gość faceci nie lubia
kobiet, ktore mialy wielu partnerow

Gość ha haho
a ja nie lubie facetow z malym mozgiem :)

Gość faceci nie lubia
zwlaszcza inteligentni, porzadni faceci patrza na ilosc partnerow kobiety

Gość szanowac sie kobiety!

Gość emigrantka111111111
ja mam 24 lata niedawno skonczyl sie 3 letni zwiazek, slub mial byc w przyszlym roku, wkoncu klotnie i on stwierdzil ze nie jest jednak na slub gotowy. odkad pamietam mialam pecha do facetow, nie ma sie co oszukiwac im strasze jestesmy tym trudniej kogos znalezc wolnego i normalnego :/

Gość kobiety maja za duzo
partnerow

Kochana, proszę Cię nie am co być przerażoną..... Ja własnie dziś o godz. 17.00 miałąm składac przysięgę małżeńską..... I co nie doszło do tego. Odwołałam ten slub 2 m-ce temu, bo on nie był gotów i wart tego wszystkiego. Nie mozna nam sie załamywac. trzeba być dzielną, a więc głowa do góry ;)))

Gość 29latek mam
Zerwałam zaręczyny - bo facet okazał się maminsynkiem, jestem sama i co mam się załamać?!!!! Wiem ze znajdę miłość , po prostu wiem. Nie jestem pasztetem, moje BMI to 18 .

Gość zjawixa
ja to was wystrasze... mam 24 lata i nigdy nie bylam w zwiazku... ja to mam przegrane zycie ale Wy macie jakies doswiadczenia...

29 latek mam - nie załamuj się. Miałam to samo. Chyba Mamisynek to najgorsze co może nam się prztrafic;/ A z tym się nie wygra, bo faceci nie widzą w tym nic złego. Dziewczyny pamietajcie - oni nie są tego wart, naprawde ;*

Gość emigrantka111111111
pewnie lepiej ze sie rozsypalo teraz niz po slubie, ludzie widza mnie jako osobe silna, skonczylam studia mgr pracuje w biurze rachunkowym w anglii jestem ladna. na codzien ludzie widza mnie jako osobe silna i szczesliwa ale na serio czasem mysle ze zalamac sie mozna jak dlugo bede sama?! :/ pozdrawiam Was, gdzies na nas napewno czeka druga osoba ;-)