Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka2683

usypianie malucha

Polecane posty

Gość anka2683

mam problem moj maluch ma 4 miesiace i do tej pory zasypial przy cycku. i tak jest caly czas z tym ze w nocy jest juz problem po karmieniu gdy tylko chce wysunac cycusia maly momentalnie sie budzi i zaczyna plakac w efekcie spie z piersia w jego buzi.macie moze jakies sposoby na oduczenie. dodam ze tylko w nocy mam taki problem w dzien maluszek zasypia bez problemu w wozku

Gość riki tiki tak na wznak
Smoczek

Gość kamaaa12323
anka2683 mój też tak zasypia... w nocy karmie go na leżąco tylko tak da rade go uspać heh może też spróbuj , ja małego w nocy biore do siebie do łóżka właśnie z tego powodu i dlatego też że jestem w nocy mega zaspana i boje się że go upuszcze czy cos innego heh

Gość kamaaa12323
anka hehe źle doczytałam, no niestety chyba musisz spać z cyckiem w jego buzi :p

Gość anka2683
smoczek nie dziala. a ja jestem wykonczona wiec poprosze o jakas rade bo na dluzsza mete tak nie dam rady.

Gość okoloko
wg mnie dziecko sie nie najada. jakby było najedzone to by poszło spac, próbuj dalej ze smoczkiem, u nas na poczatku mały tez wypluwał smoczek...

Gość u nas była
dokładnie taka sama sytuacja dziecko moje zasypiało i spało z cyckiem a smoczka nie chciala. Ztego powodu przestałam po prostu krmić piersią zaczęłam podawać butelkę a i wtedy mała smoczek polubiła i po problemie. Zaczęła nawet zasypiać sama w łóżeczku no ale było to wszystko kosztem karmienia piersią. Ja byłam juz tak zdesperowana że to zrobiłam, mała miała wtedy 3 miesiące, pocieszam się że chociaż tyle ją karmiłam.