Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lena_czerwone_figi

czesc dziewczyny, w jakich miastach mieszkacie?

Polecane posty

facet sie wypowie londyn north london wood green- palmer sgreen Zyje sie bezstresowo a z tego wzgleu iz mam prace na kontakcie. Na poczatku nie bylo tak kolorowo jak to sobie wyobrazalem..

Gość unhappyperson
hej wszystkim ja mieszkam w Poole jest ok ale bez rewelacji, teskno mi za polska wogole jakas taka pesymistyczna sie zrobilam w tej anglii wciaz sama z dzieciakami w domu maz od rana do nocy w pracy nie ma sie do kogo odezwac, depresja pozdrawiam wszystkich

Gość Gbg
Gteborg /Szwecja. Mam wszystko co mi do szczescia potrzebne. Pozdrawiam

Londyn, fajowo jest choc czasem jestem zmeczona tym miastem. Ale potem fala milosci znowu przyplywa i znow jestem oczarowana ;) poza tym za bardzo jestem uzalezniona finansowo - nigdzie indziej moje zarobki bylyby tak wysokie :o

Gość parappapa
Manchester, żyje mi się dobrze. tez teraz siedzę z dzieckiem całymi dniami bo mąż w pracy, ale nie narzekam :)jeszcze jakieś pół roku i wracam do pracy :) a czy ktoś z Was ma zamiar wracać do Polski??? bo ja nie :)

Gość @ Dziewczyny i chlopaki
http://www.mojawyspa.co.uk/forum wejdz na forum i dowiesz sie kto mieszka w Twojej okolicy ;) a moze masz ochote zawrzec nowe znajomosci ? Mieszkancow Londynu zapraszam na nastepne spotkanie w pazdzierniku. Szczegolow szukaj na naszym forum :)

Gość @ Dziewczyny i chlopaki
Manchester tez organizuje nastepne spotkanie :D