Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kripka b

krwawienie po cc

Polecane posty

Gość kripka b

@ tygodnie temu mialam cc, krwawilam okolo tygodnia (od zywoczerwonej krwi po brunatne plamienie) potem zupelnie przestalam i nie bylo nawet plamienia a dzis po 2 tygodniach od ciecia plamienie nie brunatne tylko zywoczerwone.. co prawda to plamienie jest niewielkie ale sie martwie ... wydaje mi sie ze 2 tygodnie po powinno byc plamienie ale nie zywoczerwone.. jak bylo u Was??

Gość kripka b
a jak będę miała seicento to będzie tak samo?

Gość 6 tyg z przerwami

Gość kripka b
no wlasnie mnie ta przerwa dziwi, pierwsza tez mialam cesarke ale nie pamietam jak to bylo.. dziwne troche ze przez tydzien nie mialam nawet plamienia brunatnego a po kalejnym tygodniu znow krwawienie czyli te przerwy kiedy nie ma nawet plamienia to norma czy mam sie bac ze pekl mi jakis szew wewnetrzny?

Gość fwfr
W szkole rodzenia mówili nam że jeśli skończy się krwawienie a potem znów zacznie, to koniecznie należy skontaktować się z lekarzem (nie wdawali się w wyjaśnienia). Lepiej więc idź. A ja mialam tak: 6 tygodni krwawienia od cesarki, potem dwa tygodnie przerwy i pierwsza miesiączka. Może i ty zaczęłaś miesiączkować. Niemniej idź do lekarza.