Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiik18

Zimowe kozaczki, ktore warte polecenia? POMOCY!!

Polecane posty

Gość kasiiik18

Witam, Nie wiem czy wy juz tez ale ja chce kupic swojemu synkowi zimowe kozaczki, czemu? To logiczne bo sa troche tansze;/ A co najlepsze nie wiadomo kiedy zima nas zaskoczy, przeciez taka pogoda ze masakra:( A wiec wracajac do butow chce zeby byly z membrama gore-tex i zeby tak mniej wiecej byly do 200zł, bo nie bradzo mnie stac na drozsze bo jeszcze do butow wiele rzeczy potrzebne co nie?? Z jakiej firmy najlepsze? Z ecco, geox, bartek, superfit? a moze cos z primingow lub kornecki, mazurek? Nio sama nie wiem, mamja byc nieprzemakalne, cieple, lekkie i wygodne;/ Co myslicie o uzywanych butach, czy jest sens? Bo widzialam ze tyle osob licytuje na all uzywane.. Moze ktoras widziala jakies promocje, wyprzedaze? Szukam numeru 25 i wkladke16, nie mniejsza.. Moze ktos ma jakies cieple jesienno-zimowe ciuchy do sprzedania, prosze pisac rozmiar 92/98 szukam:)

Gość teraz chyba wcale nie tansze
tansze to po sezonie czyli styczen-marzec, a teraz jak beda to drogie

Gość kasiiik18
To widocznie sie mylilam ze sa tansze ale i tak musze kozaczki przeciez kupic:)

Gość Jeżeli.....
Jeżeli jestes w stanie zapłacic 200 zl za buty dla dziecka (na jakieś 5 miesięcy), to stać cie na to i chyba masz trochę pojęcia o jakości buta. Tymbardziej dziwię się, ze pytasz o używane, wiadomym jest, że dziecko powinno mieć buty nowe, które ułożą się na jego stópce, a nie po dziecku, które miało jakąś wadę. Ja wole kupić tańsze, ale zawsze nowe, wystarczy mi, że mają wyprofilowaną wkładkę i mozna je dopasować do wysokości podbicia dziecka. Za to na ciuszkach można zaoszczędzić, kupując używane, z ty się zgodzę;)

Gość bukaa
Faktycznie można kupić tańsze, bo sklepy wyprzedają zeszłoroczne modele, których nie upchnęły na wyprzedażach. Wybór mały, ale może akurat trafisz na poszukiwany rozmiar. Wtedy uda ci się spokojnie zmieścić w 200 zł. Syn od wielu już lat nosi ecco i zawsze będę te buty chwalić. Sa wygodne, cieplutkie i nie przemakają.

Gość kasiiik18
Zeby zaplacic 200zl i miec pewnosc ze synek ma sucha nozke i cieplo mu stac mnie, chocby nie to bym jakos nazbierala. Nie orientuj sie na takich butach bo to pierwsze takie jakie planuje kupic, teraz jedziemy w gory na 10 dni na wakacje i chce zeby bylo mu cieplo.. A co uzywanych to tylko chcialam zapytac o zdanie a nie odrazu kupowac.. Pozdrawiam:) Bartki widzialam na promocji juz za 140 i tak samo superfity, tylko slyszalam ze na zime to ecco najlepsze z takich ale nie mam porownania bo nigdy ich nie mialam..Geoxy tez chwala i juz sama nie wiem..