Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleczka55

pomocy :(

Polecane posty

Gość uleczka55

Hej :) w sobote powinnam dostac okres..jednak bardzo sie martwie gdyz mam strasnzie obrzmiale piersi..(zazwyczaj na okres mi sie pwoiekszaja ale teraz sa wieksze jeszcze bardziej).. bolą mnie obydwie.. normalnie na okres boli jedna.. na dodatek z lewej coś "wycieka"..takiego przezroczystego. Wspołżylam z moim chlopakiem chyba z 6 razy w tym miesiacu.. bylam u ginekologa, stwierdził, ze w ciazy raczej nie jestem.. chyba ze jestem zaplodniona od 10 dni to on teog nie widzi jeszcze.. i problem w tym, że ostatni raz robilam to z moim chlopakiem wlansie jakos 12 dni temu.. zawsze kochamy sie w prezerwatywie..moj chlopak stara sie we mnie nie dochodzić (dla wiekszeog bezpieczenstwa), zazwyczaj jego sperma znajduje sie na moich plecach, tudziez pupie.. oczywiscie od azu zawsze ide sie umyć. Czy jest jakas mozliwosc? ;/

Gość uleczka55
aha! dodam jeszcze ze doktor przy abdaniu us powiedział, ze moja macica jest troche powiekszona..ale uwaza ze to raczje na okres.. czy na okres takze pwoieksza sie macica?

Gość dbdfbvdbdb
następna.... czy mamy ci przez neta badanie zrobić? wrzuc w google temat to znajdziesz nawet fachowe, medyczne portlale

Gość uleczka55
nikt Cie nie prosi o badanie..nie wiem po co odpowiadasz, skoro nie masz zamiaru w jakikolwiek sposób doradzić.

Gość tak, przed
okresem macica też się powiększa, nie stresuj się :)

Gość niuniabajeczna
jak do tej pory sie nie powiększała, to nie powinna

Gość uleczka55
nie wiem czy do tej pory przed okresem sie pwoiekszala czy nie, bo nigdy wczesniej nie robilam usg tuz przed okresem.. ale jelsi ktos tu napisal ze sie powieksza to nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyc

Gość tak, przed
Ja zaczęłam plamić jakieś dwa tygodnie przed okresem, wystraszona poszłam do ginekologa bo staramy się z chłopakiem o dzidziusia... Podczas badania powiedział właśnie, że macica jest powiększona, ale równie dobrze może tak być przed okresem... Zrobiłam nawet betę, bo gin. podejrzewał samoistne poronienie, ale wynik był negatywny, a miesiączka przyszła po kilku dniach :)