Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonka1122

jak zaciągnąć faceta na seks do lasu?

Polecane posty

Gość limonka1122

Witam może ktoś ma jakiś pomysł jak namówić faceta na dziki seks w lesie samochodzie,???? moj problem polega na tym ze ja mam wiele fantazji a mój facet tylko preferuje dom i łóżko ewentualnie podłoge lub blat stołu. dzis wieczorem jedziemy do znajomych a ja znów mam ochote na coś ;;innego;; macie jakiś pomysł na przekupstwo??

Gość limonka1122
podnosze

Gość iiiha
Wylej stanowczo kawe na ławe :)

Gość iiiha
Ja też bym chciałam z moim w samochodzie gdzies na odludziu. On nie za bardzo przekonany, ale w sobote mu nie odpuszcze :) Bo na dachu juz probowalismy i lace, teraz czas na samochod :)

Gość limonka1122
no wiecie jak mam dziś taką okazje tylko nie wiem jak mam to rozegrać?? a z tym dachem i łąką to jak to zorganizowałaś?? Kawe na ławe?? co mam mu powiedziec jedz do lasu bedziemy sie piperzyć??chyba raczej nie przejdzie?

Gość iiiha
No nie tak brutalnie :) On chciał na dworze to ja wpadłam na pomysl, zeby na dachu :) i tak milusio do niego, no wiesz, swoje sposoby ma każda dziewczyna. Nie wiem jak Twoj facet. Porozmawiaj z nim, ze masz ochote na cos innego, gdzie indziej, albo podstępem sprobuj. 'Zatrzymaj sie kochanie...' coś tam coś tam no i do rzeczy :) Trzeba kombinowac na wszystkie sposoby :)

Gość zozolek1188888
Tak bede próbować dziś go uwieżć moze sie uda a nie pomysli ze jeste hmm.. zboczona??

Gość iiiha
powinien sie raczej cieszyc, ze to Ty kombinujesz zamiast niego