Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfwfwrffre

weszłam na czata jako znudzona mezatka i...

Polecane posty

Gość rfwfwrffre

w 5 min miałam 40 -stu rozmówców zonatych chetnych na zdrade bez słowa bez zalu bez obawy przed chorobami co za ludzie?!!!

Gość rfwfwrffre
wystarczyłoby kiwałabym palcem polecialiby nie patrzac na zony, na dzieci:/ Boze

wystarczyłoby kiwałabym palcem polecialiby" myślę że nie :) 60% jutro musiało by iśc do szkoły 25% to znudzeni studenci 10% inni podszywacze z reszty 5% może 1% by uległ :)

Gość rfwfwrffre
wiekszosc mialo zony;)

Gość bezżet
ja nie mam żony. Ale czasem się zastanawiam czy fajnie jest być tym drugim dla kobiety. Czy wtedy czuje się człowiek lepiej gdy powiedzmy w moim przypadku kobieta zdradza swojego męza, chłopaka właśnie ze mną.

Nie masz racji Regres :) Ja często czatuję, jako "żona" i powodzenie jest ogromne. Dostaję masę fotek, ale głównie proszę o kamerkę - To nie są studenci ani dzieci z gimnazjum. Wypiłam niezliczoną ilość kaw z tymi osobami w realu. Faceci nie mają chyba żadnych oporów przed zdradą, ale... Kobiety też nie, więc nie będę się tutaj rozpisywała na ten temat :)

Gość rfwfwrffre
no własnie i to jest staszne az boje sie miec meza

Nie masz racji Regres " Jasne że nie :P Ale duży odsetek ludzi jest zwykłymi podszywami po męzów nie wiem jaki , ale jest :) Faceci nie mają chyba żadnych oporów przed zdradą, " tak jak i kobiety :) ale to jest już indywidualna sprawa co robi ze swoim życiem Ja mogę ze swojej strony tylko współczuć takim ludziom ...

Gość rfwfwrffre
bede sie modlic zeby na takiego kurwiarza nie trafic;(

Gość rfwfwrffre
ZONY POSZUKAJCIE MEZÓW NA CZATACH moze wlasnie chca poderwac jakas kurwe;/

Być może i są, ale jest to na prawdę niewielki procent, a gdy dochodzi do poważniejszej rozmowy, wymiany fotek czy pokazanie się w kamerce, rozmowa się urywa. Poza tym już po samym sposobie pisania można wywnioskować z kim ma się do czynienia.

jak czytam takie rzeczy, to tez zaczynam się bać lepiej być samemu ...wtedy nikt mnie nie zdradzi

Ja kiedys jak sie nudzilam z kolega to zrobilismy tak ze on wszedl na czata pod nickiem kobiecym,ktory sugerowal ze ma ochote na seks.Juz nie pamietam jaki to byl nick,a ja weszlam pod meskim nickiem. Do mnie nikt nie pisal,do niego w ciagu 5 minut napisalo z 15 osob. Tez bym mogla napisac teraz ze faceci to dziwkarze,ale wez poprawke takze na to ze zazwyczaj to facet pierwszy zagaduje do kobiety. Wiec tak naprawde tych napalonych zon tez troche pewnie jest.. Ale nie ma watpliwosci ze niektorym facetom sie nudzi i potrzebuja dostac porzadnego kopa w dupe zeby wiedzieli ze zyja :o

Gość odpowiem......
przecież czat to jeden wielki burdel ....parę lat temu można było spokojnie wejść i tak zwyczajnie sobie porozmawiać i nikt na wstępie nie pytał jaki sex lubisz i jaki masz rozmiar biustu a teraz imię nie istotne...nic nie musisz wiedzieć o tej drugiej osobie liczy się kiedy i gdzie się umówisz na sex ...a najlepiej jakby to był samochód żeby obyło się bez kosztów :D nie wchodzę od dawna bo szkoda czasu i nerwów

Gość Fryzelinka marszczona
Mężowie też chamy , mąż mojej sąsiadki dupcy swą żonę i gapi się na Szkło Kontaktowe TVN24....prawie codziennie

Gość tez mnei to przeraza
"jak czytam takie rzeczy, to tez zaczynam się bać lepiej być samemu ...wtedy nikt mnie nie zdradzi " czasem mysle podobnie, tak samo przegladajac np kafe, az nie moge uwierzyc jakie z kobiet potrafia byc cyniczne materialistki ale... trzeba sobie zdac sprawe z jednej rzeczy i to szczerze mowiac wlasnie podtrzymuje moja nadzieje: -jak wchodzisz do budynki uczelni, to spotykasz studentow -jak idziesz do kosciola, to spotkasz samych katolikow -jak idziesz na mecz, wokol ciebie sa kibice -jak idziesz do burdelu, nie dziw sie, ze wokol ciebie sa kurwy i kurwiarze ......... wniosek powinien plynac taki, jakie otoczenie, tacy ludzie tak jak ktos napisal, na czatach siedza zazwyczaj sfrustrowani, niewyzyci ludzie - zarowno faceci jak i kobiety i szukaja tylko jednego (wystarczy chociazby porownac ile osob jest w pokojach o tematyce powiazanej z seksem, a ile na innych nie dotyczacych seksu) nic dziwnego, ze tyle propozycji polecialo od razu, skoro wchodzi sie wrecz w roj niezadowolonych z zycia i niewyzytych seksualnie frustratow i frustratek ale to nie znaczy ze to jest statystyczny przekroj spoleczenstwa, na szczescie moje otoczenie ludzi na co dzien na szczescie temu zaprzecza jesli wasze otoczenie nie, radze sie rozejrzec szerzej, za innym

Gość bogata prawniczka
"ZONY POSZUKAJCIE MEZÓW NA CZATACH moze wlasnie chca poderwac jakas k**we;/" bosssskie :D