Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwoczka800

Dlaczego mnie nie zostawi?

Polecane posty

Gość kwoczka800

Skoro mówi do mnie niby w żartach ,ale ja to inaczej odbieram Teksty typu : Nie podniecasz mnie. Jestes stara (mam dopiero 24 l a mój jest rok starszy. powinienem sobie teraz szukac 18 . moze bym sobie znalazl ladniejsza ,mądrzejszą itp.... Jestem atrakcyjną kobieta tak uważa większość osób ,ale dla niego nie czuje się atrakcyjna nawet przy nim nie czuje się kobietą:( Jesteśmy ze soba 6l

Gość pierożkowa
Nie mam pojecia, dlaczego. zacznij mu też tak gadac - eh, stary, seks z tobą to juz nie to samo, co kiedyś...moze byśmy viagre skombinowali? i inne takie milutkie teksty. Ciekawe, czy bedzie dalej taki skory do zartów

Gość odpowiem......
a ja się pytam dlaczego Ty go nie zostawisz hmmmm ? facet Cię ewidentnie nie szanuje a Ty nie wiem na co czekasz ?

Gość o!....i to jest własciwie
postawione pytanie

Gość iiiha
Nie czekaj aż on to zrobi, zrób to pierwsza !

Gość kwoczka800
a jeśli żartuje? Sama nie wiem jak do tego podchodzić :( Pomóżcie mi

Gość najwidoczniej boi się być sama
boi się własnej nieatrakcyjności

Gość facet nie żartuje
pewnego dnia obudzisz się z ręką w nocniku:(

Gość kwoczka800
Nie boję się a lusterko mam widze jak wygladam i i nni też mnie widzą i zawsze slysze komplementy :)

Gość iiiha
A dlaczego masz z nim być i doznawac przykrości z jego strony ? Porozmawiaj z nim, ze masz dosc takiego typu zartow i jesli nie przestanie to rozstaniesz sie z nim. I tak zrob, jak sie nie dostosuje. Nie czekaj az stuknie ci 40 i wtedy dopiero nabierzesz odwagi, zeby zakonczyc to.

Gość wiesz kwoczka...
dziwna jesteś...kolo daje tobie wyraźne sygnały pogardy a ty jeszcze się obruszasz....weź ty się puknij w to czółko i zastanów czy chcesz z nim być do końca świata i jeden dzień dłużej, czy też nie, bo jeśli tak to wygrałaś los do bram piekieł. pozdrawiam

13:28 [zgłoś do usunięcia] odpowiem...... a ja się pytam dlaczego Ty go nie zostawisz hmmmm ? facet Cię ewidentnie nie szanuje a Ty nie wiem na co czekasz ? Przyłączam się do tego pytania.

Gość kwoczka800
Poczekam pare dni jak coś znowu mi powie i wtedy musze mu coś powiedzieć powinien mi prawić komplementy jak każdy facet swojej kobiecie

Gość kwoczka800
Skoro mna tak pogardza to czemu jeszcze chce sie spotykać

Gość wiesz kwoczka...
ma pełną lodówkę, uprane i uprasowane rzeczy, posprzątane...moja ty naiwna kobieto

Gość kwoczka800
Nawet ostatnio powiedziałam jemu ,że widziałam ładną pare zakochanych w sklepie a on na to: ja i jakaś ładna dziewczyna to by była ładna z nich para .

Głupia cipa z Ciebie. Chce sie spotkac bo nie widzi w tym nic złego. Skoro Ty nie protestujesz i brniesz w to gówno dalej to znaczy że Ci to nie przeszkadza. Nie będzie Cie szanował dopóki Ty sama do siebie nie bedziesz miala szacunku.

Spotyka się z tobą tylko po to, żeby cię ostro rżnąć i tylko patrzeć jak wprowadzi słowa w życie i znajdzie młodszą hehehehe. Z drugiej strony ma rację, młoda to ty już nie jesteś.

Gość yhy..
nie dość że stara to jeszcze głupia...

Gość kwoczka800
Zmarszczek jeszcze nie mam a poza tym wygladam na 18 czesto jak cos zalatwiam na miescie pytaja sie mnie czy jestem pełnoletnia Moim zdaniem jestem młoda stara osoba to taka po 40

Bardziej interesuje Cie to czy wyglądasz na 18 czy na 24 lata. Może zainteresuj się tym jakiego szmatławca robi z Ciebie Twoj facet, za Twoim przyzwoleniem oczywiście.

Gość flarew
wiesz,dziwie sie ze Ty z nimj eszcze jestes....brakuje Ci czegos czy jak?facet ewidentnie i w zywe oczy nasmiewa sie z Ciebie,a Ty mu jeszcze przyklaskujesz i tanczysz tak jak on zagra:O Ty masz wogole swoj honor?na co Ty czekasz?az przyprowadzi w koncu jakas 18 nastke?mowi Ci w oczy ze jestes stara,a Ty nic sobie z tego nie robisz?jestes bezwladna lalka czy co?jakby mi tak facet powiedzial to pierwsze co bym go kopnela w doope i dowidzenia,nie podoba sie to spiepszaj dziadu i szukaj mlodszej..dziwie sie jak mozesz tak soba poniewierac...tylko czekac jak podniesie na Ciebie reke..ale to Twoj wybor:O

Gość flarew
i powiem Ci czemu Cie nie zostawi----bo wie,ze jestes na kazde jego skinienie i ze pierwsza nie odejdziesz,to lechta jego meskie ego i bada jak daleko moze sie posunac...a Ty tanczysz jak on zagra a jemu to graj:D

Gość flarew
w dodatku mowi "nie podniecasz mnie",a Ty sluchasz i milczysz:O pewnie jeszcze doopy mu nadstawiasz by sie przekonac czy rzeczywiscie tak jest?:D a moze sie zmieni,a moze to,a moze tamto?on juz powiedzial jakie zdanie ma na twoj temat..przy nim wpadniesz w wieksze kompleksy i do kocnca zycia bedziesz mu uslugiwac..no ale jesli sie godzisz na role szmatki to Twoj wybor..moja rada---wywal go na kopach i kaz zamknac za soba drzwi..na zawsze:P

Gość kwoczka800
jak mi powiedizal nie podniecasz mnie to powiedizlaam ,ze sobie znajde takiego co bede go podniecac a on na to ani slowem

Gość kwoczka800
Musze cos z tym zrobić on nie powinien nawet tak w żartach do mnie mówić aż się nie mogę doczekać jak coś powiem będzie tego ostro żałował

Gość Olu ś k a .
wiesz dlaczego to robi? Bo dzieki temu ze cie tak doluje dowartosciowuje siebie. Boi sie ze cie straci, dlatego chce zebys poczula sie malo atrakcyjna. Napisz czy rzeczywiscie jest taki przystojny? Ze mogby miec kazda?

Gość kwoczka800
Oluska masz racje zgodze się z Tobą! Nie ąz tak przystojny tonie jest ma sie za takiego ,ale ostatnio nie dba o siebie nie goli się ,nie myje zębów beznadziejnie się ubiera ,nie jest romantyczny nigdzie nie jezdzimy razem nie chodzimy jedyny plus to to że jest wysoki i bez nałogów ,ale nie zna sie na potrzebach kobiety bo zawsze uważał jesli ona ma wszystko to czego ma mi brakować jak narzekałam ,ze nie mam pracy nie miałam ani grosza w portfelu on miał ,ale nie ja

Gość Olu ś k a .
to zastanow sie czy dalej chcesz tkwic w takim zwiazku. On calowicie cie wyniszczy , bedziesz czula sie jak nic nie warta dziewczyna spelniajaca jego zachcianki i co gorsze nigdy cie nie doceni. Bedzie zachwycal sie wszystkimi kobietami w około a ty bedziesz ciagle odczuwala bol. Tylko Ty kochasz w tym zwiazku i tylko Ty dajesz z siebie wszystko, chcesz tak dalej zyc? A moze daj szanse komus innemy i zobaczysz ze ten inny doceni to jaka jestes i bedzie cie nosil na rekach .

Gość kwoczka800
dzieki Olus :*