Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzi1992

Dlaczego tak sie zachowuje??

Polecane posty

Gość Suzi1992

Moj ojciec od ok poltora roku spotyka sie z pewna babka. Fajna jest. Moj mlodszy brat wrecz ja ubostwia. Ja tez ja ogolnie lubie. Ale nie potrafie okazac jej sympati. Od tyg mieszka z nami i poprostu jestem wredna jak sie tylko da. Potem siedze zla w pokoju na siebie, ze nie umiem sie zachowac jak cywylizowany czlowiek. Ojciec ciagle mnie sie pyta czemu taka jestem. A ja tylko, bo tak!!! Wiem, ze sprawiam im przykrosc, ale sama nie wiem czemu tak sie zachowuje. Moze dlatego, ze ciagle odwiedzam mame i w srodku uwazam, ze powinnam tak sie zachowywac zeby byc OK, ze powinnam byc za matka. To moje takie psychologiczne myslenie. Moze sie myle. Jeszcze chwila i sama z soba zwarjuje.

Gość Suzi1992
Ale ja to wiem. Ja wszystko wiem. Ale co do czego przychodzi, to jestem niemila. zauwazylam, ze wrzucilam temat na forum ciazowe. No nic. Moze tu uzyskam odpowiedz.

Gość frefrere
Nastęna poje.bana:o W czym mamy ci pomóc? Weź zajep tej babie i wszystkie twoje dąsy miną jak ręką odjął ;)

Gość Suzi1992
Dokaldnie, niezachawuje sie jak noromalna osoba :(

Gość frefrere
Gdzieś wewnętrznie nie akceptujesz tej baby:o Dlatego te niepohamowane reakcje z twojej strony. Już wiesz dlaczego tak masz? :o

Gość Suzi1992
Tez tak sobie to tlumacze, ze moj braciszek ja uwielbia. A dopoki jej nie bylo, to ja bylam jego ulubienica. To mnie o wszystko prosil. a teraz, tylko ciociu, ciociu i ciociu!!!! O zwiazek mamy i taty tu nie chodzi. Bo rodzice juz nie sa ze soba pona 6 lat. Niestety mama miala problemy z alkoholem. Teraz mieszka u babci a my ja odwiedzamy. Niestety stan jej nie pozwalal na zajecie sie nami.

Gość 2mama2
Wiem, że Ci trudno, ale może powinnaś spędzać z nią więcej czasu, tylko z nią. Może jakieś wspólne wyjście na zakupy albo aerobic tylko we dwie? Może macie wspólną pasie? Traktuj ją jak koleżankę a nie jak mamę. Poza tym pomyśl fajnie, że Twój brat lgnie do niej, masz wiecej czasu dla siebie:) Musisz pogodzić się sama ze sobą, to nowa sytuacja. Potrzeba czasu, to nie stanie się nagle samo z siebie. Powodzenia