Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkaaaaa

do facetów

Polecane posty

Gość werkaaaaa

jak lubicie być całowani ? pytam tak serio.. bo mój facet mówi, ze on uwielbia jak mnie całuje.. no ale gdy jestesmy blisko to go całuje po sziy itp .. ale co jeszcze lubicie bardzo ? oczywiscie tak bez przesady, ze od razu lód czy coś w ten deseń ;)

ja lubię po uchu ;) :P a po za pocałunkami to lubię także jak mnie smyra delikatnie po włosach :D

Gość werkaaaaa
noo mój też to lubi ;D kurde cały czas mi tylko powtarza, ze by mnie calą wycałował ;] heh no a ja co kurde miałam kiedys tam jakiegos chłopaka, ale tak blisko z nim nie byłam i sama nie wiem do konca co i jak ;) powiedział mi , ze razem nabierzemy doswiadczenia ;) heh

Gość werkaaaaa
macie jeszcze jakies pomysły ? :D

Gość ja lubie jak ssie mi wacka
🖐️

Gość po rzazie
całujcie. Po rzazie.

Gość Henryk z Zawiercia
lubię gdy moja locha delikatnie acz stanowczo wtyka języczek do mojego odbyciku

Gość ojijo
Faceci lubia byc calowani w szyje i ucho?

Gość werkaaaaa
moj lubi ;D a co do wyższych o Tych wackach i obdytach to sobie darujcie dajszych komentarzy ;) pokazujecie tu swoją kulturę tylko .. hah

Gość Facet z Płocka
Jasne że faceci lubią pocałunki w uszy,moze nie długo ale lubia ja lubie bynajmniej

Gość Henryk z Zawiercia
Twierdzisz, że nie wkładałaś sobie nigdy nic do dupy? Litości...

dla faceta całowanie, to wstęp do sexu... oczywiście mówię o jakimś tam bardziej zaawansowanym całowaniu a nie buziaku w policzek/usta... więc jeśli zamierzasz faceta obcałować w różne części ciała a potem nie zrobić mu loda czy nie dać się przelecieć, to daj sobie siana, bo o ile nie ma 15 lat, to zrobisz mu bardzo źle, bo się napali niepotrzebnie

Mój lubił, kiedy całowałam go po szyi... jego uszy... głaskanie po głowie :D ja uwielbiałam całować jego brzuch... takie moje zboczenie chyba :D

Gość werkaaaaa
a jesli on wie, ze nie pójde z nim do łozka i sam zaczyna mnie całować ? to co mam się dać całowac a jego nic ? ha ;)

"a jesli on wie, ze nie pójde z nim do łozka i sam zaczyna mnie całować ? to co mam się dać całowac a jego nic ? ha" jeśli sam zaczyna to jego problem... ale podniecanie faceta całowaniem bez finału w łóżku to czysty sadyzm

"sadyzm?! to byle smyrnięcie czy buziaczek musi mieć finał w wyrku? eee." czytaj to co napisałem wyżej a nie jakieś zdania wyrwane z kontekstu

Gość werkaaaaa
jaki sadyzm ;) jest miło , ale nie konczy na siexie ha :D no i pewnie prędko się nie skonczy ;)

Gość werkaaaaa
podniecanie faceta bez skonczenia na lózku ;) ale mój mi mówi , ze ja na niego tak działam, ze wystarczy buziak w usta czy przytulenie ;p ha wiec dziwne by było , gdybym zawsze miała z nim isc do łozka;)

Gość lynn
ja się jakoś średnio lubię całować.... ;/ lubię natomiast jak mnie partnerka drapie po plecach :D uwielbiam to :D

no po plecach tez mi sie podoba ... Za to drapanie mojej narzeczonej oddaje sie w całości :P

Gość werkaaaaa
drapanie :D ha jeszcze nie próbowałam, hm a ja to znowu lubie jak ktoś masuje mnie za uchem :D oo aa jak on to robi ustami :d jeszcze takie ciepłe powietrze , raz miałam taką sytuacje.. siedze sobie z nim na ławce rozmawiamy bla bla bla i on wkoncu tak znienacka mi hop za ucho :d hahaha ciarki miałam na całym ciele ;D zauwazylam, ze on na mnie tez działa ;] tzn te pierwsze dotyki potem juz jest normalnie ;)

no i pewnie prędko się nie skonczy " werkaaaa ale że co nastawiasz sie tylko na pocałunki? chcesz go drażnić , rozpalać i zostawić ? ? ? to co komiczne wcześniej pisał to prawda ... u nas pocałunki to tylko wstęp :) inaczej to bez sensu , całowanie tylko żeby całować raczej mija sie z celem ... nie frustruj chłopaka :P

Gość werkaaaaa
nie no ;) planuje z nim sie przespac, ale nie tak szybko , bo hm .. nie jestem gotowa na to ... jesli trzeba będzie zrezygnować z tych całusków itp , to trudno , ale niestety.. nie jestem gotowa i on o tym wie ;)

Gość monika942
werkaaaaa Ile on ma lat

Gość werkaaaaa
20 lat.. hm tak dziewica .. jak nie poczekaj to kij mu w oko ;)

idź na całość , idź na całość :P a poważnie to nie rób zbyt odważnych tych manewrów z nim skoro nie chcesz wylądować jeszcze w łóżku ... bez sensu jest tak rozpalać faceta by go później zostawiać samemu sobie :P Dla nas mężczyzn pocałunki w brzuch, szyję , uszy to nie to samo co dla was... Dla nas to pewnego rodzaju zachęta na dalszy krok , na nastepny ruch ... Pamietaj o tym :)

Gość werkaaaaa
dzieki ;D będe to pamietała jak się z nim spotkam to i tak pewnie zapomnę :D ale ok... będe sie powtrzymywać jak cos .. nie będę przesadzała ;D a tą całością to jeszcze poczekam ;)

a tą całością to jeszcze poczekam" obyś nie miała później dylematów :P że po cholerę tyle czekałaś ...