Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kcjdkjkcdc

Do dziewczyn chcących usunąć ciążę - NIE WAHAJCIE SIĘ

Polecane posty

Gość sensai23
Wiedzą, ale ty chyba nigdy nie widziałes takiej patologii, takich rodzin i nie rozumiesz o czym pisze. nie zawsze kobieta się godzi na sex człoowieku. OTWÓRZ OCZY na innych ludzi. Dobra na prawdę spadam. Możecie mnie teraz zjechać ile chcecie. Życzę Wam samych nieplanowanych dzieci w najtrudniejszych momentach życia, może z wadami , albo z gwałtów -wtedy pogadamy o aborcji. Pa

Gość kcjdkjkcdc
chyba nie powiesz że te wszystkie nastolaty majace na koncie "usuniecie" dziecka mialy swoich tajnych persolanych gwalcicieli?? :D :D

Gość kcjdkjkcdc
dziecko z gwaltu uwazam ze mozna usunąć, jednak zauwazcie ze wiekszosc usuwanych ciąz jest z innych powodow, w tym tkwi problem...

Gość Xxx

To co czytam to jakaś masakra, po ile Wy macie lat ze używacie takiego słownictwa podczas dyskusji na tak delikatne tematy, nie mam słowa które opisywałoby moje zażenowanie tym co czytam.... obrzydliwe

Gość ffdddds

Aborcja po gwałcie jest dozwolona zgodnie z naszym polskim prawem, gwałty nie powinny być przytaczane w takiej dyskusji.

Najgorsze jest to że facet który chce dziecka, nie ma wplwu na decyzje kobiety zapłoidnionej. Takie sytuacje powinny być jakos regulwane prawnie.

Jeżeli kobieta mogła by sobie usunąć ciązę kiedy chce to facet też powinien miec prawo np. do zrzeczenia sie dziecka do jakiegoś określonego czasu po zapłodnieniu, bez zadnych konsekwencji.