Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l'oorealka

GŁĘBOKI ŚLIWKOWY BRĄZ- L'Oreal Excellence Creme

Polecane posty

Gość l'oorealka

Mam pytanie do kobietek które są specjalistkami w zakresie farbowania włosów i do tych, które używały farby wymienionej w tytule [konkretnie na opakowaniu jst napisane że to odcień 416]. 1. Wyjdzie bardziej brązowy czy bardziej fioletowy? [na pudełku wygląda jak fiolet ale z mojego doświadczenia wynika że pudełka kłamią] 2. Do jakiego koloru się spierze? Do brązu czy czegoś czerwonawego? 3. Czy jest szansa, że na włosach farbowanych 12 tygodni temu farbą Schwarzkopf Brillance Jedwabisty Fiolet [odcień 859] wyjdzie coś choćby przypominającego ciemny fiolet? Bardzo proszę o odpowiedzi, próbowałam już kilku farb które miały dać efekt ciemnego fioletu ale niestety się spierały, czy ta farba sprawi ,że będę ciemnofioletowa? :P

Gość l'oorealka
up

Gość opupupupu
acha kolor ciemny z nuta fioletu:)

Gość l'oorealka
Qidzisz oberżyna jak dla mnie jest kolorem bardziej różowawo-czerwonym, mi zależy na czymś takim [no może troszkę jaśniejszym ale niewiele] jak kolorek Arabskie noce z Safiry... z tym że się nieładnie spiera i wychodzi d*pa

Gość fiufiuuux
excellence wychodzą zwykle tak jak na opakowaniu. oczywiście zależy to też od wyjściowego koloru

Gość Ten L'oreal to cos
jak mahon za komuny. Tragedia...