Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memoryyy

Kolor zarostu na ciele = kolor włosów na głowie

Polecane posty

Gość memoryyy

Witam:) mam pytanko...jestem ciemną szatynką naturalnie moj kolor brwi to prawie czarny za to zarost pod pachami i na częściach na ciele mam zarost w kolorze smolistej czerni... czy to wskazuje na to ze powinnam przyciemnic włosy do czarnego i by mi pasowały?

Gość memoryyy
oczywiscie przyciemnic włosy na głowie bo postanowiłam sie farbnąć:)

Gość niekoniecznie :P
ciekawa teorie wymyslilas :P sa rtozne odcienie czerni. czarna czern niekoniecznie bedzie ci pasowac.

Gość pytanie za sto pięć punktów
To wskazuje na to, że masz inny kolor włosów na głowie a inny na reszcie ciała. Dlaczego niby ma to oznaczać że ci będą pasować czarne włosy? :D

Gość memoryyy
nie po prostu mam od dziecka zadziwiający kolor owłosienia pod pachami np. po prostu istna czern jak SMOŁA DOSŁOWNIE tak jak brwi a powinnam miec chyba podpasowane pod kolor szatynki na głowie co nie?:/ ja w ogole nie rozumiem swojej natury mam pokićkaną:( im coraz starsza bylam tym kolor włosów mi zaczał ciemniec ale nigdy sie nie stał na głowie czarny

Gość zależności nie ma
kiedyś dyskutowałam o tym z moim kolegą. ma blond włosy, rudą brodę i czarne łoniaki więc nie ma reguły

Gość Nie jesteś moim księciem
Masz tam więcej melaniny w skórze :) Czy ci będzie pasować? Chyba to zależy nie tylko od kolory brwi ;) też od koloru oczy na przykład.

Gość memoryyy
a na cipie mam rude