Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

johnsmith1987

imprezy dla singli (Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa)

Polecane posty

Gość singielkaa24
Fajna sprawa:) szkoda,że w Poznaniu nie ma takich imprez :(

Gość Dąbrowianka :)
Ja się nie spotkałam z czymś takim. W sosnowcu i Dąbrowie to już na pewno nie ma tu tylko zwykłe dyskoteki :P Plaza, graf i inne syfy ;) A w Katowicach to nie wiem bo jakoś mnie tam nie ciągnie :) Jedynie co tam znam to włąsnie poziom 3, spiż, city pub i jeszcze jedno ale zapomniałam nazwy :D :) i chyba tyle :)

Hmm no ja niestety mam męża :D Ale jak coś to mogę pomóc w organizacji :P Ale lubię imprezy :) więc jak coś to wpadne zobaczyć co tam się dzieje :D A poza tym to hmm... gdzie w dąbrowie?? Jak na moje oko nie ma za bardzo gdzie. Same speluny, meliny i kurewskie "dyskoteki" ;) Chociaż może można by było np. w partii :) A Ty mas zjakiś pomysł?? :P

pisza,ze zaklda sie opaske,ale w galerii nie widze ludzi z tymi opaskami...zreszta kto sie zdecyduje zalozyc czerwona?jak dziewczyna jest sredniej urody,to jeszcze ja wysmieja,ze glupia mysli,ze tu znjadzie chlopaka...

Johnsmith1987, Dąbrowianka, to macie już 3 chętną osobę. Też sie mogę właczyć w organziacje czegoś takiego

@Dąbrowianka: ja za imprezami nie przepadam chyba że domówki w gronie moich znajomych natomiast po prostu chciałbym iść gdzieś gdzie się wie że spotkana dziewczyna jest wolna i też szuka miłości - stąd ten temat przez całe życie te które mi się spodobają są od dawna zajęte a co do miejsca to myślę, że dowolny pub czy klub byle by nie było to dicho do którego chodzą technoszmaty i szpanerzy chcący sobie zaliczyć to fajnie że taka jesteś zaintereswana mimo zajętości : ) @"tak szczerze" (polecam zarejestrowanie nicka bo sporo podszywów tu jest) ja widzę w galerii dużo osób z opaskami, chociaż głównie z niebieskimi a jeśli dziewczynę ktoś wyśmieje, że ma czerwoną to znaczy że jest niczułym gnojem i już będzie wiedziała z kim na imprezie sie nie zadawać co jej ułatwi eliminację zresztą facet średniej urody czasem się taką zainteresuje bo wie że ładniejsza mu się nie przytrafi a jeśli nawet przytrafi to po jakimś czasie zmieni na innego bo tak z ładnymi bywa zwykle PS: faktem jest że większość osób na imprezach oranizowanych przez singleparty nosi niebieskie opaski wynika to prawdopodobnie z tego że są organizowane w imprezowniach do których chodzą ekstrawertycy a nie romantycy szukający miłości można jednak zorganizować coś tylko dla singli szukających drugiej połówki a nie zabawy

ja bym po prostu chciała poznać nowych ludzi. Nei nastawiam się bo już sie po nastawiałam i guzik z tego wyszło. Babski profil w liceum - językowe babskie studia filologia. To nie stwarza warunków do damsko - męskich znajomosći. Żeby nawet z w pubach podchodzi ktoś kto jest już mocno wtrabiony a alkohol nie ejst najleszym pomysłem gdy sie kogoś nowego chce poznać Btw też Dąbrowa

a skoro nie imprezy to moze coś w formie pikniku Każdy pisze do singli, których zna, mozemy też zrobić topic na miejskim forum, skrzykujemy sie w niedziele od bobrem i idziemy czy to na pogorie czy gdzieś

@Cinamonn Tea a ja liceum mat-fiz studia - informatyka więc wiem co czujesz : ) ja bym to zrobił włśnie w formie flash-mob (http://pl.wikipedia.org/wiki/Flash_mob) tylko, że trzeba wymyślić to co będzie nas odróżniało od reszty przechodniów - proponuję omawianą już czerwoną opaskę na ręku no i raczej w Sosnowcu niż Dąbrowie bo większe miasto : p : p np pod Kiepurą

Gość maćkowy potwór
Intrygujący pomysł z taka imprezą dla singli:) Tylko jak wy to sobie wyobrażacie?

Gość jgkhhk
hahaaaa....zalosne pokemony

myślę że 18 wystarczy tylko trzeba nagłośnić fajnie też by było żeby coś takiego się cyklicznie odbywało bo mało prawdopodobne żeby tak od razu kogoś znaleźć odpowiedniego propozycja: Sosnowiec - pomnik Kiepury 18.09 godz. 15 tylko single szukający kogoś czerwone opaski i rozesłać wśród samotnych znajomych i pisać an forach czytanych przez wiele osób

to chociąz 19. Bardzo Cię prosze bardzo mi zalezy zeby na tym być ale 18 już komuś obiecałam, że będe na imprezie w Rudnikach. wiesz co? tu jest mói e-mail: diefremde@wp.pl odezwijs ie. Ja bym proponowała wysłąć też wszystkim od 19 lat do 30 którzy się wyświetlą jako mieszkańcy Dąbrowy

Gość jgkhhk
idiotko spam chcesz wysyłac zalosne stare panny i jeden prawiczek:D:D:D: czerwone opaski mnie rozjebaly powiem znajomym karkom zeby wpadli na patelnie :D:D:D:D

"powiem znajomym karkom zeby wpadli na patelnie :D:D :D" Nie rozumiem czy się chwalisz czy żalisz, że znasz "karków" ?? Żałosne ;] Wpaść mogą jedynie pozamiatać :) Mój mąż też jest jak to mówisz "karkiem" do tego w bojówce ZS i co w związku z tym?? NIC :P też znam pełno tych " karków" i też w związku z tym?? NIC :P A prawda taka, że większość to bezmózgi szukające wrażeń :P Zajmij się może tak sobą, swoim życie i tymi Twoimi znajomymi karkami ;] Nie interesuje Cię temat to nie zaglądaj do niego ;]

A co do spotkania to bardziej proponowałabym Wam sobote, jest to lepszy dzień na wyjścia niż niedziela :P Upowszechnić tak jak pisaliście - wysyłać maile, pisać na forach bo wiadome, że w plakaty nikt się nie będzie bawił :P I szczerze powiem, że nie jestem przekonana do tych czerwonych opasek :) ale może... :P

Brawa dl aDąbrowianki +> Dąbrowa to marka. A ten niech pinluje swoj platyna-blond -solar-tipsiary . droga Dąbrowianko jeśli Ty lub Twoi znajomi znają jakichś singli to zaproscie ich też. Możan sie też zalogować na sympatii tam jest coś takiego jak Imprezy.

Jak potrafisz to zrobić to zrób :) Ustalcie termin, godzine i miejsce, zrobi się ten :plakat: i porozsyła :) Ja niestety za bardzo nie potrafię takich rzeczy robić ;)

Gość Rabarbarrrr
Jestem za takim spotkaniem, tez jestem z DG i chętnie pomoge w organizacji:D