Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

johnsmith1987

imprezy dla singli (Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa)

Polecane posty

Gość Rabarbarrrr
Fajny fajny jest xD

a mozę dopisać jeszcze pozniejszego przejscia gdzies ? bo jakos nie weidzi mi sie takie stanie po prostu pod pomnikiem i poznawanie sie

kurcze chyba ten meil naprawdę nie doszedł. Jakiś pomysł trzeba mieć na spędzenie wspólne czasu. Co myślisz zeby wypisać na plakacie jeszcze żeby każdy przyszedł na spotkanie z pomysłem, jak wspólnie spędzimy czas? I potem wybierzemy demokratycznie najlepszy pomysł.

oj nie demokratyczny wybór w warunkach wsórd kilkunastu czy kilkudziesieciu osob stojacych pod pomnikiem jest raczej trudny to musi byc ustalone widzilas plakat czy nie wkoncu ?

tylko że nigdy nie wiadomo ile osób będzie wiec ciezko dobrac miejsce do ktorego pozniej pojdziemy sądzę że lepiej nie komplikowac niepotrzebnmie sprawy i stac po prostu pod pomnikiem jak miedzy jakim dwojgiem osob sie rozmowa wywiąże to sobie sami pojdą pozniej gdzies

Gość Ta, jasne jasne
Dawać dawać też przyjdę

tajemnica_on tylko że przez takie podejście na podobne spotkania przychodzą same babki. No właśnie - czytałam kiedyś reportaż o wyjazdach dla singli. Redaktorka była na czymś takim i na tym zjeździe było 20 bab i jeden facet tylko. Bo faceci sie żadko chcą przyznać, że są sami.

Poza tym w klubach sie rzadko sie spotyka ludzi na trwalszą znajomośc. najwyżej zeby potańczyć a w niektórych wypadkach pobzykać.

Gość no pieknie:D:D:D
johnsmith, ty jestes prawiczkiem prawda? bo zaden normalny facet nie jarałby sie takim zalosnym spędem:D:D:D:D same paszczury , hahah, przyjde ma was zalosne łajzy popatrzec i posmiac sie :D:D lepsze niz kabaret:D

Gość air bair
to kiedy i gdzie ta impreza?? a w Katowicach organizują częściej takie imprezy?

Nie, nie zdarzyło mi się. Zdazryło mi się za to wyczuć nieczyste intencje. A z tym pzredziałem, rób jak chcesz ale pzredział wiekowy 16-19 to moi uczniowie, głupio bym się czuła gdyby mnie tam jakiś spotkał. W dodatku nie myślą jeszcze o życiu poważnie. no pieknie jakiś Ty ograniczony, ograniczona dla Ciebie obecnie samotni to tylko karakany. Wyobraź sobie ze są inne powody samotnosci niż brzydota.

Gość Przemek_25
Powiem szczerze temat ciekawy,wrecz super,był bym chetny tylko dokładnie kiedy i gdzie....

Gość dingusek
kolega jest wolny singiel, wiek 29:aaa i tylko nie palące dziewczyny ze śląska lanciafun@gmail.com

Gość krusty
coś się w tamacie ruszyło? W okolicy się coś dzieje czy nadal martwa cisza w tej materii?

Gość SzybkoRandkowicze
Ja znam. :) W Club Garage w samym centrum Katowic są organizowane imprezy dla singli (SzybkieRandki). Nazywa się to "SzybkoRandkowicze". W prawie każdą niedzielę. Żeby się zapisać trzeba wejść na stronkę i na kalendarzu wybrać odpowiadający nam termin imprezy. WWW to szybkorandkowicze.pl ;) Super okazja, bo dopiero zaczynają, więc jest sporo zniżek. ;)

Gość Show Dates
a Łódź ma www.showdates.pl

Gość gość
Hej! zapraszamy na Speed dating (czyli szybkie randki) ze SVATKA.PL to nowatorski sposób dla Singli na spędzenie wolnego czasu :) Przyjdź i daj się poznać! Najbliższe szybkie randki w Katowicach 28 maja oraz 18 czerwca! https://www.facebook.com/svatka.speeddates/?fref=ts