Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centuri_on

wasze kobiece życie bez faceta

Polecane posty

Gość centuri_on

jest wiecznym błądzeniem i oszukiwaniem samej siebie - nawet możecie pisać o nas godzinami na forum bo jesteśmy dla was jak narkotyk i uzależnienie :)

Gość och jaki ty masz problem
dziecko :-O

Gość centuri_on
to nie ja mam problem bejbe :P

Gość i dopiero teraz to mówisz?
wszystko prawda :classic_cool:

Gość hahahahahehehe
ja kobieta po przejściach!!! Odstawiłam 4 facetów jednego na dniach, bo doszłam do wniosku, że chcę być sama!! mam mnóstwo znajomych w tym kumpli i nie chcę, żeby jakiś knur mnie ograniczał w czymkolwiek!! Ostatni poszedł w odstawkę, bo strzelił mi focha, że chcę jechać na koncert mojego ulubionego zespołu, a on nie lubi koncertów. Rozmawiałam dziś z moją córką lat 20, która ma chłopaka od 2 miesięcy, a sama była przez rok ( wcześniejsza miłość 2 letnia) i mi powiedziała "mamo ten rok bez chłopaka był moim najlepszym rokiem w życiu!!"

Gość centuri_on
i dopiero teraz to mówisz? a kiedy miałem mówić ? przecież to dawno sprawdzone :classic_cool:

Gość nasze zycie bez faceta
jest nieporownywalnie lepsze od zycia z nim, bo to jest zycie bez: zazdrosci bycia ograniczana futbolu jego glupich kumpli zdrady braku oparcia i zrozumienia i dlugo by jeszcze wymieniac. jedyny plus to wasz biedny kutasik, ktorego i tak wiekszosc nie wie jak uzyc zreszta. No i bedac sama, mozna sobie flirtowac z kim popadnie. Do niczego nam nie jestescie potrzebni. Potrzebni jestescie tak naprawde tylko kobietom, ktore tak slabo wierza w siebie, ze musza miec kolo siebie kogos, kto bedzie je ciagle zapewnial ze sa najlepsze. Ale wy i tak przeciez nie macie pojecia jak zrobic, zeby kobieta czula sie przy was wyjatkowa. wiec na jedno wychodzi....

Gość centuri_on
ja kobieta po przejściach!!! Odstawiłam 4 facetów jednego na dniach, bo doszłam do wniosku, że chcę być sama!! mam mnóstwo znajomych w tym kumpli i nie chcę, żeby jakiś knur mnie ograniczał w czymkolwiek!! Ostatni poszedł w odstawkę, bo strzelił mi focha, że chcę jechać na koncert mojego ulubionego zespołu, a on nie lubi koncertów. Rozmawiałam dziś z moją córką lat 20, która ma chłopaka od 2 miesięcy, a sama była przez rok ( wcześniejsza miłość 2 letnia) i mi powiedziała "mamo ten rok bez chłopaka był moim najlepszym rokiem w życiu!!" jaka mamusia taka córka - o nią się nie martw bo mówi głupoty ponieważ jest młoda , ale z Ciebie widzę dobrego przykładu nie weźmie , co nie umniejsza faktu , że cały czas błądzisz:P

Gość centuri_on
to tak jak wasze życie bez kobiety?? nie - to nie tak jak nasze życie bez kobiety - my nie jesteśmy uzależnieni od życia z wami tylko do "przebycia" :P

''to tak jak wasze życie bez kobiety??'' Dziękuje, nie narzekam. Na pewno nigdy tego stanu nie zmienię i nie wpadam z tego powodu w jakieś załamanie.

Gość centuri_on
nasze zycie bez faceta jest nieporownywalnie lepsze od zycia z nim, bo to jest zycie bez: zazdrosci bycia ograniczana futbolu jego glupich kumpli zdrady braku oparcia i zrozumienia i dlugo by jeszcze wymieniac. jedyny plus to wasz biedny kutasik, ktorego i tak wiekszosc nie wie jak uzyc zreszta. No i bedac sama, mozna sobie flirtowac z kim popadnie. Do niczego nam nie jestescie potrzebni. Potrzebni jestescie tak naprawde tylko kobietom, ktore tak slabo wierza w siebie, ze musza miec kolo siebie kogos, kto bedzie je ciagle zapewnial ze sa najlepsze. Ale wy i tak przeciez nie macie pojecia jak zrobic, zeby kobieta czula sie przy was wyjatkowa. wiec na jedno wychodzi.... widzisz , gdybyś miała szansę bycia w swoim życiu z mężczyzną nie tylko w swojej wyobraźni , to pisała byś zupełnie odwrotnie :P

Dominik przyznaj sie...ze momentami chciałbyś kogoś mieć nawet ja uważana za osobę która nie potrzebuje mężczyzny ...mam takie chwile

Gość nasze zycie bez faceta
zdarzylo mi sie byc w zyciu z kilkoma, i jakos nie pisze odwrotnie. juz nawet nie na podstawie tylko wlasnych zwiazkow, ale na podstawie obserwacji facetow ogolnie, doszlam dawno do wniosku, ze faceci sa niezdolni do stworzenia prawdziwego zwiazku z kobieta. oni po prostu nie maja pojecia jak to sie robi. sa natomiast stworzeni do podziwiania, i mnie osobiscie bycie podziwiana z dystansu zupelnie wystarcza.

''Dominik przyznaj sie...ze momentami chciałbyś kogoś mieć'' Tylko przez 5 min na dobę. Resztę czasu jestem zdecydowanie na nie. A jak już przeczytam parę wypowiedzi niektórych kobiet na forach to nawet przez kilka dni pod rząd nie myślę w ogóle o związku. Po drugie jak mam dłuższy kontakt z jakąś znajomą w pracy to już mi się całkowicie odniechciewa. Także obiektywnie nie chcę absolutnie, po prostu się was strasznie boję.

Gość centuri_on
bajki opowiadasz jakie bajki ? facet to nie je bajka ....... facet to horror czy komedia, thriller lub poezja , ale nie bajka panienko :P

Gość PUA juz niepotrzebne
nawet ja uważana za osobę która nie potrzebuje mężczyzny ...mam takie chwile nie pomyslalas o zakupie wibratora? jesli cie nie stac i mieszkasz w poblizu moge ci dogodzic, wydajesz sie byc spragniona:)

Gość bs-fg
" No i bedac sama, mozna sobie flirtowac z kim popadnie. Do niczego nam nie jestescie potrzebni. " Ech, wy kobiety same sobie zaprzeczacie :D

centuri_on raczej horror PUA juz niepotrzebne nie to miałam na myśli...ale wy faceci wszystko sprowadzacie do jednego jak widać Dominik po prostu się was strasznie boję coś nowego

Gość jest puste, smutne
i nie ma sensu :( 😭

Super jest mieć kogoś,kogo się kocha, darzy zaufaniem, z kim zawsze można porozmawiać.. I jeśli ktoś twierdzi, że jest inaczej, tzn. że oszukuje sam siebie albo nie jest w pełni normalnie ukształtowaną istotą społeczną.:P

Gość centuri_on
Super jest mieć kogoś,kogo się kocha, darzy zaufaniem, z kim zawsze można porozmawiać.. I jeśli ktoś twierdzi, że jest inaczej, tzn. że oszukuje sam siebie albo nie jest w pełni normalnie ukształtowaną istotą społeczną niestety wśród kobiet występuje tendencja próby ucieczki od swojej prawdziwej strony natury w kierunku sztucznej , wrednej i nieprawdziwej charakteryzacji swojego "ja" :P

Gość centuri_on
centuri_on raczej horror przykre doświadczenia nie pozwolą Ci jednak na pokonanie swojej natury w żadnym wypadku , dlatego raz w życiu jest horror , a raz komedia :P

Gość cajou
do autora, właśnie tacy jak Ty nie potrafią zaakceptować faktu, że są kobiety, które nie potrzebują mężczyzn do życia, i widze irytuje Cię to do tego stopnia, że aż ubliżasz, to Ty masz problem widzę, ale powiem Ci, że naprawde są kobiety, które traktują was męzczyzn, tak samo jak wy je, z tym, że myslę, że nigdy tego nie pojmiesz, lecz będziesz tkwił w przekonaniu, że zawsze was pragniemy, nawet jeśli sami zdajecie sobie sprawe z tego, że do niczego, ale to absolutnie do niczego sie nie nadajecie, nie trzeba przeciez kupowac sobie krowy, zeby napic sie mleka :)))

Gość centuri_on
do autora, właśnie tacy jak Ty nie potrafią zaakceptować faktu, że są kobiety, które nie potrzebują mężczyzn do życia, i widze irytuje Cię to do tego stopnia, że aż ubliżasz, to Ty masz problem widzę, ale powiem Ci, że naprawde są kobiety, które traktują was męzczyzn, tak samo jak wy je, z tym, że myslę, że nigdy tego nie pojmiesz, lecz będziesz tkwił w przekonaniu, że zawsze was pragniemy, nawet jeśli sami zdajecie sobie sprawe z tego, że do niczego, ale to absolutnie do niczego sie nie nadajecie, nie trzeba przeciez kupowac sobie krowy, zeby napic sie mleka facet bez względu czy to ci się podoba czy nie , cały czas jest w Twojej głowie bez względu na wszystko , czy jesteś feministką , lesbijką czy singlem problem tylko polega na tym , ze wy chcecie dokładnie takiego faceta jakiego sobie wyobrażacie i przed nim rozchyliłabyś nogi szerzej niż szpagat :)