Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glaniasta

Szorstkie boki stóp

Polecane posty

Gość Glaniasta

Od wielu lat (dobre 9 będzie) nosiłam glany. Martwią mnie trochę moje stopy. Na boku dużego palca, tuż pod nim, na pięcie i przy małym palcu mam zrogowaciałą skórę i średnio wiem jak doprowadzić stopy do porządnego wyglądu. Skóra jest twarda i szorstka. Do "polepszenia" stanu przyczyniał się mój ś.p. króliczek, który mi regularnie tę skórę odgryzał, czasami nawet do krwi jak spałam.... No i teraz nie wiem czy kremy dadzą radę a nie chce kupować 15 bo jestem póki co piedną studentką Ktoś pomoże? Co robić, jaki krem ew. kupić, jakie inne rzeczy mogą pomóc na przywrócenie stopom miękkości? ((prosze nie pisać "było nie nosić" bo z ciężkim sercem rezygnuję z butów do celów odchudzania :( ))

Gość swietnie robio masc Scholla
na szorstkie pie Do kupienia w Rossmanie albo innych drogeriach. Poprawa b szybka.

Porządny pumeks, sól do kąpieli stóp i jeden, ale dobry krem. Ja jak mam szorstkie (zazwyczaj w lecie) używam z oriflame'u takiego srebrnego. Pachnie kiepsko ale mega wygładza, a jak mój stan stóp jest juz ok:D to wtedy tylko nawilżająco-wygładzający, jakikolwiek:) i smarować codziennie!