Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość himalayka

panowie to do was..

Polecane posty

Gość himalayka

panie tez mogą się wypowiedziec.. planuję zrobić pokaz swojemu partnerowi :) i w zwiazku z tym pytanie do was czy bylibyscie zadowoleni gdyby prezyla się przed wami kobieta w czerwonej bieliznie, ponczochac, podwiazce i obcasach??? czy wolicie jakis inny stroj ? bo nei wiem czy partner nei pomysli ze wygladam tandetnie?

Gość zapodj fote
🖐️ :classic_cool:

Zależy ile od niego weźmiesz za ten występ,jeśli zrobisz to za małą cene to facet będzie szczęśliwy,natomiast jesli weźmiesz mu za to tak jak za stosunek to będzie się mu na pewno nie podobać i uzna cię za tandetna i drogą.

Gość himalayka
;/ szczerze mowiac to ja tez nei przepadam za czerwona:P ale wiem ze mojemu podnosi cisnienie, tyllko nei wiem czy nei za duzo tego bielizna, ponczochy, podwiazka i obcasy do tego :P

Gość zestaw jest oki
ale ja bym wolał czarny kolor

pas do pończoch jest barrrrdzoooo sexy :) możesz pójść dalej i zrobić sie na jego (sorry za wyrazenie) "szmatę" - ordynarny makijaż a'la egipska kurrwa. i takie rzeczy w tym klimacie Ich kręcą takie rzeczy :D Fajna zabawa <ożliwosci ejst wiele, wystarczy poruszyc wyobraźnią :)

Gość SPRIT
Spoko jak sie facetowi nie spodoba to znaczy ze jest z nim cos nie tak ale mysle ze bedzie zachwycony powodzenia imilej zabawy :)