Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha8080

KLAWIATURA COMFY czy ktoś kupił dziecku?

Polecane posty

Gość gocha8080

Mam ponad 2 letnią córeczkę, która rwie się do mojego komputera, chcę jej kupić taką klawiaturę, w opisach fajnie to wszystko wygląda, nie jest aż tak droga, a ponoć bardzo rozwija dzieci od 1-5 lat. Podzielcie się opiniami jeśli któraś z mam używa:) z góry dzięki

Gość ojojjjoookk
a co to jest?? mozesz jakiegoś linka dać?

mam i właśnie ją będe wystawiać na allegro :D oj wkładasz kij w mrowisko bo zaraz Cię zjadą ze juz 2 latka sadzasz przed komputerem :P kupiłam jak Syn miał ok 2,5 roku - jako pierwsza zabawka fajna-komputerowa, zajmie na jakiś czas, pobawi i nie miałam problemu ze mi Synek zamordudje moją klawiature. jest baardzo wytrzymała. ale teraz Syn ma 4 lata i juz go przestałą interesować, jestesmy na "dorosłym" etapie gry frankina :D

Gość ojojjjoookk
za mało przycisków jak dla mojego....

Gość JagodaJot
Moja 4 letnia siostra na niej gra i musze jej zwalniac miejsce sprzed laptopa hahaha, fajna gra uczy kolorów czy cos jest w środku czy na zewnątrz,czy obok, czy za i dużo takich gierek w zależności jaki sie dokupi program.Mała uwielbia si też bawić tą słuchawką, fajne ze jak ja podnosi to na ekranie pojawia sie jakas postaci do której może pogadać;)))Jeszcze trzeba patrzeć na wiek od 1-3 i od 3-5lat, widze że teraz są na allegro obniżki za 22 zeta za jeden taki program a klawiatura kosztuje koło 200, wiem że na allegro o nią ciężko:( zabawa fajna,polecam