Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa mamba

czy jest jeszcze taka możliwosć???

Polecane posty

Gość czekoladowa mamba

Pytanie do gacetów lub kobiet ktore zaobserwowały to zjawisko :P jestem z facetem 2 lata, teraz ma 19 lat. Jestem zadowolona z rozmiaru jego penisa, nei narzekam jest duzy, jednak jądra moglyby byc trochę wieksze, czy jest mozliwosc zeby jeszcze urosny? do kiedy rosną? czy zauwazylyscie roznice w wielkosci jajek u waszych facetow??? czy ze tak pwoiem "miętoszenie" ich moze je troche powiekszyc?? wiem ze to moze i glupie ale np. masaz biustu zwieksza rozmiar piersi wiec moze i jadra tez tak reaguja na dotyk proszę o odpowiedzi.

nie slyszalem zeby od masazu rosly peirsi...jajka prawie zawsze sa rozne jedno wieksze, albo jedno jest nizje... roznie... co za roznica generalnie czy facet ma duze jajka czy nie...?:)I jajka juz nie urosna a jesli nie daj boze tak to szybko do lekarza:d

Gość czekoladowa mamba
to znaczy ze juz nie urosną?

nie chyab ze zajebiesz w nie kopa:D a po co ci duze jaja.. chcesz zeby ci je wlozyl w pipe razem z kutasem?:D

Gość czekoladowa mamba
moj poprzedni partner mial wieksze jadra ale mniejszego penisa.. jednak jak sie kochalismy to czujal jak sie jajka obijają o 'nią'. chociaz mzoe to nei kwestia wielkosci.. a dlugosci penisa sama nei wiem..

moze mial luzniejszego wora poprzedni:) jadra maja do siebie to ze moszan sie kurczy lub wisi:D No moze ma dluzszego i juz nie ma jak sie obijac...Ale masz problem:D