Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerinkkaa26

Ja zwariowalam oszalalam.Co sie ze mna dzieje?

Polecane posty

Gość katerinkkaa26

Co sie ze mna dzieje jest nie do opisania.Jakis czas temu na czacie poznalam pewnego faceta. Mamy staly kontakt.Nasza internetowa znajomosc trwa juz ok.2 miesica.Zdzarzaly sie przerwy w naszych rozmowach spowodowane czestymi jego wyjazdami z pracy( delegacje).Wiemy jak wygladamy.Wyslalismy sobie zdjecia. Ja sie w nim zakochalam.Ciagle o nim mysle,dzis nawet nie moglam nic przelknac.Niemoge sie na niczym skupic. Nigdy tak sie nie czulam.Za tydzien mamy zaplanowane nasze 1 spotkanie. Dzis od rana pisze do mnie.Jak nie sms to na gg. Ciagle sie mijamy.Ja mam 26 lat.

Gość bella bez schaumy
a czemu sie mijacie? ktos na was rzucił klątwe???? ktos wam zazdrosci?? na to wygląda..

Gość katerinkkaa26
Bo ja mam puste konto nie mam jak mu odpisac.A o pisze mi na gg ale jak on jest mnie nie ma i odwrotnie.Dzis sie od rana mijamy. Byl umowiony ze mna na 11.45- akurat mial przerwe 30 min w pracy i chcial pogadac na gg ale ja musialam wyjsc z domu. Pol h znow pisal na gg ale iwidze ze zajety jest.Albo poszedl na budowe.

Gość poważżżna
Jan Baptysta Grenouille a kto to ja chyba nie znam ..

Gość DIANA34
ALE W CZYM PROBLEM ? wszystko wyglada na sielanke wiec o co chodzi?

Gość DIANA34
to pisz sms z bramki na necie za free

Gość h e h e :D
Dziewczyno, nie nakrecaj sie tak strasznie, zeby w razie czego nie bolalo. Mamy tendencje do idealizowania osoby po drugiej stronie, do przypiswyania jej cech, ktore chcemy zobaczyc i ktorych pozadamy. A w reaulu jest roznie. Moze tak byc, ze Wasza fascynacja przerodzi sie w cos bardziej powaznego, a moze byc tak, ze nie bedzie chemii, tej iskry, nie spelnicie oczekiwan i bedzie jeden wielki klops. Dlatego nie angazuj sie, dopoki nie poznasz lepiej faceta!

Gość klątwa jak nic
klątwa zwana mijanką

Gość katerinkkaa26
Ale co sie ze mna dzieje.Wczoraj przegadalismy na skype od 21-3 w nocy. Z rana o 7 sms od niego " ze nie zaspal do pracy".Potem o 10 wiadomosc na gg" pewnie motylek odsypia po wczorajszej rozmowie". Pozniej sms " ze ma o 11.45 przerwe i bedzie na gg".Byl ale mnie nie bylo. Ja nie moge jesc, nie moge sie na niczym skupic. 1 raz w zyciu tak sie czuje.

Gość katerinkkaa26
A sie teraz poplakalam.Ja tak nie moge.

Gość bella bez schaumy
Jak się ludzie mijają..mimo chęci obojga..coś jest nie tak...ja stawiam na klątwę. Może jakiś Zazdrośnik rzucił? Bo im zazdrości?? Albo tak nienawidzi tej katheriny że życzy jej jak najgorzej..i ma satysfakcje z tego, że IM nie wychodzi! Że się miajają... ja nawet tu na kafe czytałam..topiki..aby im nie wyszło...aby się rozpadło...Nikt tak sobie takich słów nie pisze...No i się nie układa...Mi też nie...też się mijam...jest to nieprawdopodobne... Nie wiem, czy wystarczy zmieniac szampon do włosów? zmieniłam na panten-provit- ta reklama jest świetna:classic_cool:...Ale nie zmienia to faktu, że ktoś nadal nam zle życzy..z zazdrości....z zawiści...

Gość klątwa jak nic
musisz przyprowadzic ksiedza do domu zeby poswiecił gg i twój tel.

Gość bella panten-provit
w dzisiejszych czasach ludzie chwytają się różnych sposobów..nawet klątw...jak komuś zle życzą..nawet z miłości..

Gość bella panten-provit
I co dziwne nawet modlitwy nie pomagają.....ani w domu ani w kościele... Ludzka zazdrość jest jak klątwa..

Gość klątwa jak nic
a ja ci radze spotkac sie z nim jak najszybciej bo moze okazac się ze wcale nie bedzie chemii miedzy wami i wszystko ci minie Potem bedziesz sie smiac z niepotrzebnej histerii

Gość katerinkkaa26
Dzis sie mijalismy od rana ale juz jest na gg.Mimo ze siedzi w pracy rozmawiamy bo jest sam w biurze.

Gość klątwa jak nic
u mojej matki w domu był ksiadz odgonic klatwy mało sie w gacie nie posikałam ze smiechu jak latał i machał krzyzem po kątach to niby zło ma wypedzic nawet moją bogobojną matke ta akcja ubawiła toz to parodia z paranoją jakas

pięknie sielanka a gdzie tu problem tak się zaczyna wielka miłość, trochę pod górkę musi być :)

Gość Zuzanna Amelia
Nie jestes zakochana w tym facecie. Przeciez Ty go nie znasz. W zyciu go na oczy nie widzialas wiec jak mozesz byc w nim zakochana. Jestes uzalezniona wirtualnie od wyimaginowanego tworu Twojej wlasnej wyobrazni i masz nadziej, ze ten facet bedzie taki jak Ty sobie wymyslilas i jaki chcialabys zeby byl. Typowe wirtualne uzaleznienie od tworu fantazji. Taka psychiczna kokainka. Wlasnie masz zwidy, ze ten facet jest dokladnie taki jak bys chciala zeby byl. Tez uwazam , ze powinnas sie z nim jak najszybciej spotkac.

Gość bella panten-provit
Nie ma się z czego śmiac...skoro jet dobra energia..jest też zła energia...Skoro są dobre uroki są i złe uroki..

Gość klątwa jak nic
bella masz racje tylko takich spraw nie załatwia sie ksiedzem bo to smiechu warte jakie on cyrki wyprawia

Gość bella panten-provit
a czym sie to załatwia????

Gość klątwa jak nic
hmm ...moze medium od duchów albo czarodziejem jakimś, babą szeptuchą i innymi takimi

Gość monisiaczekxx
wiem jak to jest ale naszczęście my już jesteśmy ze soba 1,5roku życze szczęścia

Gość katerinkkaa26
Pyta sie mnie jak u mnie motylki.Bo u niego smigaja. Biedaczek wczoraj wogole nie mogl spac.A o 6 musial wstac do pracy.

Gość bella panten-provit
szeptuchą...:O To ja sie nigdy ze swoim nie spotkam ..

Gość klątwa jak nic
bella a z czym masz problem? moze cos poradzimy bez czarów

Gość katerinkkaa26
My zaczelismy rozmawiac na gg ale glosowo.Super tak jest siebie slyszec.Niestety musial juz isc- sila wyzsza praca. A i tak bedac w pracy mamy staly kontakt.Pracuje w biurze takze ma czas na rozmowy ze mna.