Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rainaa

do którego miesiąca kąpaliście dziecko w wanience?

Polecane posty

Gość rainaa

pytanie tak jak wyżej. mój mały ma skończone 5 miesięcy i wanienka dla niego jest już na styk. w mieszkaniu mamy tylko brodzik i nie wiem jak kąpać w nim dziecko. na siedząco?

Gość co za pytanie
ja kąpałam od pierwszego do dwunastego miesiaca- czyli od stycznia do grudnia, nie bedzie mi dziecko brudne leżeć, co z tego ze zima :classic_cool:

My też mamy brodzik, dlatego mamy dużą wanienkę dziecięcą. Jak moja córka siedziała to kąpałam ją w dużej misce. teraz jak mam dwie córki to razem siedzą w tej wanience. Trzeba sobie jakoś radzić. Dodam, że mam brodzik murowany w kafelkach, więc ciężko go napełnić wodą ;P

Gość rainaa
kupując wanienkę dla małego wzięłam największą jaka była i myślałam że posłuży mi dłużej:( ja mam taki sam brodzik i nie da rady go napełnić wodą, a mały jeszcze sam nie siedzi wiec trzeba będzie kombinować. jeszcze troche się przemęczymy w tej wanience

Gość bershkaa
jak dziecko zacznie samo siedziec to bedzie mialo dwa razy wiecej miejsca, mnie tez bylo ciezko jak dzidzus tylko lezal ale o wiele lepiej poszlo od kiedy siedzi

no jak masz brodzik to kicha :/ ja mialam wanne wiec nie bylo problemu, ale fakt musisz przeczekac do czasu jak bedzie siedziec potem latwiej :)

Ma 16 miesięcy i dalej się kąpie w wanience ( wstawionej do wanny). Na siedząco oczywiście. Troszkę z oszczędności ( własne szambo) ale bardziej z przyzwyczajenia. A jak ma być na szybko to na stojąco pod prysznicem. Jednak mała woli wanienkę