Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruszkaaaa

Ciagle te glupie gry!!!

Polecane posty

Gość Gruszkaaaa

Sytuacja wygląda nasatępująco : Moj chlopak z ktorym jestem 5 lat, kupil sobie ostatnio gre, mianowicie World Of Warkraft czy cos takiego. (chlopak ma 20 lat) Gra juz w nia 2 tygodnie i tylko raz wyszedl z domu zeby sie ze mna zobaczyc i tak tylko na 5 minut bo mowil ze ma jakis rajd. Wkurza mnmie to gdyz kiedy ja przychodze do niego to ewidentnie widze ze próbuje mnie splawic (patrzy co chwila na zegarek, pyta nie mam czegos w domu do zrobienia itp) Wieczorami woli siedziec w domu i grac, niz przyjsc do mnie lub isc ze mna i ze znajomymi na jakas impreze. Co mam do cholery zrobic?!?!

Gość Gruszkaaaa
Mniejsza o to... poradzi ktos?

Oj Gruszkaaa,chyba kiepski klient ci si trafił,moja rada jest taka żebyś zmieniła klienta na bardziej hjonego niż ten twój chłopak,na takim to si nie wzbogacisz a jeszcze będziesz musieć czasami dokładać.Widac że jesteś młoda i dopiero raczkujesz w tym biznesie

Gość Gruszkaaaa
Czy jest jakis chlopak ktory uwaza ze on zle postepuje?

Gruszkaaa on po prostu bardzo dobrze postępuje,jesli gry spowodują że uwolnij się od baba to oznacza że chłopak wygrał życie a tym samym szczęscie radość itp

Vera to i tak dobrz ze wogóle nauczyłem się pisać a ty jeszcze żądasz żeby pisac bez błędów.typowa żona-kurwa z ciebie,zawsze masz mało,zawwsze chcesz więcej i masz wymagania mimo że sama jebiesz byki ale od innych wymagasz żeby tego nie robili.jebnij sie w łeb babo,jak ci spotkam to tak cię wyrucham że ci pizda spuchnie i nie zapłacę ci ani grosza jebana kurwo

Jak kurwa żona,? No kurrrrrrwa ja jestem 23letnią panną :classic_cool: Ja robię literówki cwelu(chociaż ostatnio zrobiłam straszny błąd ortograficzny) zatem nie przykurwiaj się pajacu :classic_cool: A fantazje na temat mojej spuchnietej cipy przenieś w życie i jak dotychczas rżnij swoją garbatą matkę :D 👄

Vera rozumiem że jesteś dopiero na etapie sponsoringu.naprawdę myslisz że cię nie znajdę po IP?Jak piszesz z kafejki to masz szczęście ale jak z domu to masz przejebane