Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka8576984768

Nie moge się dogadac z partnerem...

Polecane posty

Gość studentka8576984768

Witam:) Jestem z chłopakiem od ponad roku. Mieszkaliśmy w innych miastach więc widywaliśmy się tylko w weekendy,teraz znalazł pracę u mnie w mieście i nagle zamieszkaliśmy razem:) pracuje on od pn do pot po 9h i to tyle z jego obowiązków!! Ja pracuje po 8 h ponad to studiuje w weekendy,pisze prace,chodzę na siłownie,fitness i robie prawko! Problem w tym że mój chłopak wg mnie za dużo ode mnie wymaga i mam juz tego dosc;/ naprawde mam sporo na głowie a on oczekuje ode mnie że będę o 5 rano wstawac i będę robic mu śniadanko,herbatke i kanapki do pracy!! robiłam tak gdy miałam wolne ale od pn ide do pracy i przeciez nie będę wcześniej wstawac zeby zrobic mu kanapki!! ale on tego nie rozumie... jemu się chyba wydaje ze to mój obowiązek!! On w domu i tak nic nie robi... Co ja mam z nim zrobic?jak mam mu coś przetłuamczyc??

Gość a mój ...
znalazl pracę w moim mieście i pewnie zaraz zagada że chce się do mnie wprowadzić. Jak kiedyś ja tego chcialam to on nie. Teraz byloby mu wygodnie ale ja nie chcę.

Gość studentka8576984768
on właśnie w domu nie robi juz nic! tv i na kanape....ech

a Ty mu robisz śniadanie, drugie śniadanie do pracy, obiad, kolację i loda na dobranoc? Porozmawiajcie, powiedz, że musicie się podzielić obowiązkami. Jesli nie będzie wyrażał chęci na podział, to po prostu któregoś dnia nie zrób mu śniadania albo obiadu, zjedz na mieście albo w domu i nie zostaw dla niego, tylko wyjdź na kilka godzin.

Gość snake33
Co Ty chcesz mu tłumaczyć? Dziwi mnie taka postawa, jakieś podchody, żeby zrozumiał. Lepiej teraz jasno określ zasady i warunki i absolutnie nie poświęcaj się aż tak;) Razem pracujecie i to chyba oczywiste, że nie masz obowiązku robienia mu kanapek...

Gość ona przy komputerze
Ale żartujesz prawda z tym topikiem????

Gość studentka8576984768
nie zartuje....