Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eterycznaaa

Czy jest gdzieś teraz ktoś taki jak ja ...

Polecane posty

Gość Eterycznaaaa
Choody, Choody - kawałek romantyka i ludzkiego człowieka w Tobie jest ;> To wspaniale :D

Gość Eterycznaaaa
Na szczęście ja go oglądac nie muszę i nie będe prowokować sytuacji, by się oglądać nawzajem. Mam takie jedno jedyne marzenie - żebyśmy oboje byli szczęśliwi - czy razem, czy osobno. Zeby nikt nigdy nie wlazł po latach drugiemu życie, z butami, a wspomnienia nie zaczęły płatać figli. Wiecie o czym mówię.

No tak dokładnie. Kiedy juz któreś z nas zaczyna sobie powoli układać jakos życie, to czasami bywa tak, że ta druga osoba sobie o nas "przypomina" ;/

Gość Eterycznaaaa
Niczego się tak nie obawiam jak tego. Mogę być sama, mogę mało zarabiać i żyć skromnie, byleby spokojnie i ewentualnie szczęsliwie ;)

Ewentualnie???? Napewno szczęśliwie, bo każda z nas na to zasługuje. I na każdą z nas gdzieś to szczęście czeka. Nie można go szukać, przyjdzie samo ;) A faceci nie są warci naszym łez i trosk...

napisz Eterycznaaaa jeszcze jaki język obcy studiujesz? Ja co nieco znam ang i hiszp prowadzę interesy w tych językach i tak jakoś wyszło :)

Gość ghjhghgjghggg
Ale my "biedne" żuczki musimy byc mega dzielne. A wiecie dlaczego? Bo nie mozna im okazać, że bez nich jest źle.... Bo życie bez nich też może być piękne --- tia ale wystarczy poczytać kafeterię, żeby szybko stwierdzić, że i tak bez facetów wasze życie jest bez sensu. Facet bez baby żył będzie )co najwyżej będzie się bawił we wojnę) ale baba bez faceta więdnie niestety.

początki są najgorsze gdy jest się samemu ... ale uwierzcie mi dopiero po rozstaniu czuje się jak nowo urodzona :).... teraz nawet nie wspominam tego co było

Gość analogiaa
Po prostu życie jest piękne:) Czy z nimi czy bez nich, może być pięknie:) u mnie mija czwarty miesiąc. W tym roku wakacje samotne ale w przyszłym z Wami na wyspach:D

ghjhghgjghggg - tak samo jak i wasze życie bez kobiet. Z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej hahahah ;)

Gość Eterycznaaaa
ghjhghgjghggg ... nie chcę polemizować, bo każdy z nas jest inny, nie ma co uogólniac. Jak masz ochotę to dawaj za rok z nami pod palmy :) Choody Oj ja studiuję aż 3 języki :))) Dwa wschodnie + czeski.

No i jak to mówią czas leczy rany. Każda z nas chciałaby aby to nastąpiło bardzo szybko, ale tak nie da rady. Dlatego my i tak jestesmy dzielne, taaaaa a przyszłe wakacje na wyspach ;P

Gość Eterycznaaaa
Cholera słuchajcie no tak jestem napalona na te palmy, ze szok. Raz, ze niesamowita przyroda, dwa, że inna kultura arabska, którą lubię i trzy - mnóstwo nowych wspaniałych ludzi :D:D Ach jak ja to kocham!!!! JEDZIEMY :D (przynajmniej okłamujcie mnie, ze tak, bo ianczej nie podniosę się jutro z łóżka )

Gość Eterycznaaaa
Jasmin... tak jest, TO trzeba przejść, odchorować w osobliwy dla siebie sposób. Chcę przez to przejśc godnie, bez robienia głupot, choć i tak może być. wiem, ze czasem będę walić głową w ścianę, czasem śmiać się do rozpuku, czasem czuć się beznadziejnie, a czsem będę z siebie dumna. Ech życie, zycie.... kocham Cię i odkochac się nie mogę.

Myśle, że teraz i tak nasz czeka więcej szczęścia i radości ;) Mimo nadchodzącej Jesieni ;)))

Gość analogiaa
Eteryczna no teraz to już zaniemówiłam:) ja tez wschodni język studiuję:P Oj z taką bratnia dusza to ja bez dwóch zdań jadę pod palmy zdobywać świat:D

Gość Eterycznaaaa
Słuchajcie zmykam Kochani. Życzę Wam kolorowych i spokojnych snów. Pozdrawiam i OBIECUJĘ, ŻE JUTRO TU JESTEM i opowiem wam jakie rybki pływają przy rafach ;) Dobrej nocki :****

Gość analogiaa
Jasmin_8 a ja się tej jesieni trochę obawiam- ta pora roku nie sprzyja aktywności fizycznej na świeżym powietrzu, co mi bardzo pomaga:)

Gość Eterycznaaaa
Analogia... wracaj tu w wolnej chwili :D:D A dowiesz się o mnie dużo więcej ;) Choody - bt ;)

ghjhghgjghggg .kobieta potrafi sobie bardzo dobrze radzić bez mężczyzny... znam osoby ,które nawet lepiej sobie układają życie same aniżeli będąc w związku.... ja miałam lecieć w październiku ....nic nie wyszło z planów:) za to za rok lecę z wami dziewczynki:D

Właśnie ta jesień powinna byc dla nas jak wiona, co najwazniejsze w serduchu ;) Niech sie raduje ;))))) Bo my na to zasługujemy, po całości ;)

Gość Eterycznaaaa
Dekujeme jeste jednou i vidim se zitra!!

Gość Eterycznaaaa
Normalnie POKOCHAŁAM WAS I NIE UMIEM STĄD ODEJŚĆ!!!!!! Co Wy w sobie macie???????

Gość Eterycznaaaa
Chyba tak Jasminko :) Co to znaczy być bezinteresownie być dobrym dla ludzi... rzadka sprawa i NIESŁYCHANA na kafe :)