Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eterycznaaa

Czy jest gdzieś teraz ktoś taki jak ja ...

Polecane posty

Gość analogiaa
będę tu zaglądać z pewnością:) a tymczasem tez uciekam:) Do miłego wszystkim:D

Ale miejmy na uwadze to, że dobro, radość, szczęście i chęć dzielenia się, jakie dajemy dla innych kiedyś i wróci do nas dziewczyny ;)))

Gość Eterycznaaaa
Jsem velmi zarmoucena !

Gość Eterycznaaaa
Jasminko to jest moja zasada życiowa nr 1. Może trochę staroświecka, może postawa 'Matki Teresy' ale bardzo prosta i prawdziwa.

Taaaaaaaaaak i trzeba z nią dążyć przez życie. A tymczasem może naprawde idzmy spac i do jutra ;) Miłej nocki Kobietki ;*****

Gość Eterycznaaaa
Uz nebudu!! Budu stestna a mila :)

Gość Eterycznaaaa
Jasmina ... Dobrej nocki :*** Do następnego poskrobania :) Dobrze... zgadza się :) To nasz podstawowy czeski w ramach przerywnika ;) UCIEKAM!!!!! DOBRANOC PALMIAKI!!! :*

Gość Eterycznaaa
Czeeeeść :) Jak się miewa towarzystwo??? Ja dzisiaj miałam doła, bo sypie mi się wszytsko jak leci. I na studiach, i finanse, i ta laawww nieszczęsna. Jakoś na chama się podniosłam i nie rozwyłam z niemocy, ufff. A zaraz ide na spacer - plotki po osiedlu przy łuskaniu ziarek :D:D:D Zaledwie juz tyle mnie cieszy, a co będa ze mną czynić palmy?! POZDRAWIAM !!!!!

ja dobrze, miało mnie nie być a jestem dziś jutro za to jeden dzień bez kompa tak postanowione Co jest Eterycznaaa życie może i jest do bani ale zależy jak się patrzy

Ejjjjj dziewczyny, troche więcej pozytywnego myslenia ;))) Ja dziś pije z radości, ze smutku, ale chyba więcej w tym szczęścia. Bo dziś 04.09.2010 miał byc mój ślub. Czy załuje???? To jedyna rzecz, której nie załuje, bo facet nie byl tego wart;))) Więc prosze was zero zamiartwiania się ;) Głowa do góry ;) Musimy byc dzielne ;)

Gość pijesz wódkę z wesela, które
się nie odbyło?

Gość Eterycznaaa
Witajcie :) hm.... Cóż za straszna ironia losu Jasmiko... heh, u nas 14 września byłaby 8 rocznica naszego związku i mam identyczne uczucia jak Ty kochanie, mocno mieszane. I pomyśleć, że zwierzyłam tej miłosci całe swoje nastoletnie życie, liceum i studia, i w ogóle przyjdzie dzień i opowiem Wam ileż głupot dla niego robiłam, praiwe oddawałm żywe bijące serce :| Ale co tam :P:P TO NIE BYŁO TO prawda Jasminko????!!! Choody... mam dopytkę z megaciężkiego egzaminu ósmego września, jest obecnie spłukana finansowo i ta niewydazrona miłość ... Ale bylebym zdała óśmego, wszytsko się naprostuje!!!

Taaaaak z czasem coraz bardziej zaczynamy zdawać sobie sprawę z tego, że to nie było to. Choć wydawało sie nam, że właśnie na to czekałyśmy całe życie. Teraz zaczynamy nowe etatpy naszego życia;) Czas pozowoli nam zapomnieć OOOooooooo tak ;D A co do egzaminów, to życze wszystkim powodzenia;) Bo i ja sama mam 2 poprawki 16 i 17.09 ;) A więc głowa do góry Kochane ;*

Gość Eterycznaaa
W ramach przerywnika od kucia zaglądam tu ;) Ech, za swój nowy i najlepszy start uznam zdanie tego megacięzkiego środowego egzaminu, bo inaczej pokomplikue mi się mnóstwo spraw. Potem będę przejmować się egzaminem pilockim, a na końcu dopiero niespełnioną miłością i sentymentami... Kawę piję litrami, spać z nerwów nie moge i słucham smętnej muzyki, byle by do środy!!!!!! No a w lato 2011 - palmy: a) egipskie b) tureckie) c) tunezyjskie - wybierajcie :D