Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 456576576

pytanie do Zia86

Polecane posty

Gość 456576576

jaka bedziesz miec suknie slubna? cos gdzies bylo ze od zienia? pokazesz zdjecie? moze i bylo ale mi umknelo pozdrawiam

Gość 456453453453
a dziekuje za linka, ladna suknia :)

Gość brzydka postrzępiona
:(

Gość buja brawura i baja
gdybym była Zia86 totylko te dwie bym wybierała :) http://www.rosaclara.es//object_uploads/producto/up_image1/139_elsa_vestido-de-novia_rosaclara_2011.jpg i http://i215.photobucket.com/albums/cc83/airunesguay/53.jpg -ta druga jest świetna,niebanalna i bardzo kobieca -więc jeśli nie masz jeszcze 100% pewności to się porządnie zastanów na tymi sukniami Zia -bo te są o chyba bardziej 'czarujące' :)

Muszę wszystko przymierzyć. :) Robimy sobie 2dniową wycieczkę gdzie wszystkie te sukienki będą i będę przymierzać i wtedy zobaczymy. :)

Gość rocka balboa
czyli jak dobrze rozumiem suknie tez wybierasz z nazeczonym?

Zia, weź przestań, przez Ciebie żałuję, że nie zdecydowałam się na ślub kościelny :) Kilka Twoich tematów, Twoje wypowiedzi, blog i szlag wziął moje święte przekonanie o weselnym tandeciarstwie

Gość esteeeeeee
Zia86 - ladne suknie :) najladniejsza ta od Zienia :)) z Pronovias i Cymbeline tez maja ladne suknie :)) powodzonka w przymiarkach :)) ps. kiedy slub?

Przepraszam. ;) To czy ślub kościelny czy nie, nie ma żadnego znaczenia obydwa to są takie same śluby. :) I można takie samo fajne wesele po nich wyprawić. ;) Dobrze, że jednak ten mój blog odnosi trochę skutek, staram się pokazać PM, że tradycyjny ślub i wesele to nie jedyna droga, oczywiście każdy wybierze to co mu pasuje ale fajnie jest mieć wybór. :)

Zia, a po ślubie? Póki co, zaobserwowałam, że pochłaniają Cię przygotowania. A potem? Co Cię tak do cna zajmie? Pytam, bom ciekawa. Jutro obchodzę rocznicę ślubu, jestem zmęczona, zblazowana, znudzona. Przed slubem książę z bajki, po -szowinistyczny egoista. A ponoć to kobiety po ślubie się zmieniają...

Po ślubie wyruszamy w piękną podróż poślubną. ;) A na serio to przeprowadzamy się do innego miasta, przenosimy na inną uczelnie, ja otwieram firmę, także dużo różnych zajęć. Ja sobie zawsze potrafiłam znaleźć rzecz która mnie pochłonie bez reszty. Ten typ tak ma. ;) Ojej, a może coś się dzieje i nie wy jesteście tego przyczyną a np. jego praca, rodzina itd?

Gość do poranka - pozwolę
sobie wtrącic swoje trzy grosze a raczej żale , ślub półtora roku temu i dopiero teraz wychodzą na światło dzienne wszelkie dąsy i humory ślubnego , znaliśmy się ładnych parę lat a tu taka niespodzianka , teraz pan ma fochy bo ośmieliłam się ściąc włosy nie tak jak on by sobie życzył , za krótko :O:O Co do tematu - ja autorkę widzę w tej od Zienia - boska

Poranek pozwala :) Chyba trochę przesadziłam z tym szowinistycznym egoistą, ale przemawia przeze mnie gorycz i rozczarowanie. Mój stary, to dobry facet, czuły ojciec i nienajgorszy mąż. W końcu nie pije, nie bije, nie zdradza, ciężko pracuje, docenia mnie i szanuje. Brakuje mi po prostu emocji i namiętności. Takiego zachwytu i szaleństwa jakie było na początku. Tego między innymi zazdroszczę Zia :) Życzę dużo szczęścia, wzlotów, uniesień i oby nie dopadła Was rutyna :)

Gość rocka balboa
Zia pokaz sukienke na poprawiny :))

Gość Zia powiedz szczerze
co myslisz o skromnych sukniach? tzn czy uwazasz ze suknia ze zwyklego , niefirmowego salonu to obciach? wiem ze kupujesz duzo drozsza bo Cie porostu na to stac i taka Ci się podoba, ale co myslisz o sukniach za 1500 zl? czy uwazasz to za wstyd i wioche?

Gość lubie Cie Zia
:*

Sukienka na poprawiny będzie projektowana na wzór tych z lat '50. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ff/qg/jvbt/7fj1w4RwPx2Z9YTXaX.jpg Coś w tym stylu tylko troszkę krótsza i z kolorową szarfą w kropki i podszewką, do tego buty w kropki http://images2.layoutsparks.com/1/70003/polka-dot-shoes-pose.jpg i opaska. :) Zia powiedz szczerze, cena sukienki nie ma znaczenia, tak samo jak jej metka. Jest wiele naprawdę pięknych sukienek nawet z nie salonów ślubnych które mogą posłużyć jako ślubne suknie. :) Trzeba tylko dobrze szukać, na pewno znajdziesz jakieś perełki.

Ja wlasnie mam zwykla sukne, nie z salonu itp - wczesniej bardzo mi sie podolala, ale czytając Twoje wypowiedzi - kiedy Ty masz wszytsko takie oryginalne, idealne itp mam wrazenie ze to co moje jest takie zwykle, szare itp :((

Gość do zia powiedz szczerze
DO ZIA POWIEDZ SZCZERZE - kochaniutka - przestań nawet tak myśleć !!!! Myślisz, że 90 % albo i więcej ludzi wogóle zauważy różnicę między suknią z pierwszego lepszego salonu a taką od Zienia czy JP ???? Panna mloda itak zawsze jest najpiękniejsza, no są wyjątki w tragicznych sukniach, ale ogólnie każda panna młoda w tym dniu jest piękna, a te suknie od Zienia czy innych to jest po prostu takie widzimisię i chcemisie :) Wszystkiego dobrego dla Ciebie!

W ogóle tak nie myśl. :) Skoro suknia ci się podobała to znaczy, że jest to twoja najpiękniejsza. :) Każda PM jest piękna w tym dniu niezależnie jaką suknia ma metkę. Twój ślub też będzie kolorowy i bajkowy bo będzie wasz i to wasza miłość go będzie rozświetlać. :)

bo czytajac wiekszosc wypowiedzi dochodze do wniosku ze wszytsko co drogie jest dobre, a to co tanie jets ogolnie uwazane za tandete.... i mam tu na mysli wszytsko , poczawszy od zaproszen, skonczyszy na samochodzie...

Gość xfbngc
a ja uwazam, ze caly ten slub zia to przerost formy nad trescia :P

Nieprawda, nawet tak nie myśl! Oczywiście żeby znaleźć coś fajnego i niedrogiego to trzeba się trochę naszukać ale naprawdę można znaleźć różne perełki. Zobacz ile jest pięknych ślubów zrobionych głównie metodą "Zrób to sam", które kosztowały grosze a wyglądają super. :) Także głowa do góry, twój dzień na pewno będzie piękny.

dzieki :)