Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztynówka

Czy jest na tym świecie ktoś dla mnie?

Polecane posty

Gość bursztynówka

Wiecie co, siedzę jak głupek przed kompem i myślę sobie, gdzie jest ten mężczyzna, ten jeden jedyny, który przewijał się w moich marzeniach od zawsze? Przecież musi gdzieś taki żyć... Taki, który będzie dla mnie prawdziwym partnerem, w życiu, w rozmowie, w łóżku... Ile razy mijałam się z nim na ulicy? Ile przegapiłam szans, żeby go spotkać? Mam wrażenie, że im bardziej potrzebuję miłości, tym bardziej mnie ona omija... :(

Gdzieś tam jest z pewnością i to jak bardzo się "napinasz za potrzebą" znalezienia go nic nie znaczy. Nie trwoń czasu na wzdychnie i smutki bo to pożytku nie przynosi a tylko od tego głupie myśli się w głowie legną :) I przynajmniej nie bierzesz "kogokolwiek" aby był :)

Gość ghjhghgjghggg
tak, tak - marz sobie dalej. a potem płacz, że nie było tak jak w marzeniach haha

Gość bursztynówka
Problem w tym, że ja już mam takiego byle jakiego :) Który ma mnie gdzieś... Nie mam jeszcze 30 lat, a mam wrażenie, że życie się przede mną zamknęło. Ale masz rację, lepiej znaleźć sobie coś pożytecznego do zrobienia niż dumać nad czymś, co się nigdy nie zdarzy :(

Gość bursztynówka
Gh coś tam - ja bym chciała, żeby rzeczywistość przerosła marzenia :D

Gość taka jedna Monika
Ja mam tak samo jak Ty....:( chyba za bardzo pragniemy GO znaleźć i przez to MILOSC nam ucieka...moze trzeba rzucic na luz i bawic sie samemu póki czas?:)

Gość ghjhghgjghggg
co masz na myśli byle jakiego? jesteś z kimś z przymusu? Jak byś się czuła, gdyby ktoś bliski pisał o tobie że jesteś byle jaka (jako partnerka) ?

Gość bursztynówka
Masz rację, nie on jest byle jaki, tylko nasz związek.

Gość bursztynówka
Moniko, niestety etap singielskich zabaw już mam za sobą... Teraz jest stabilizacja z kimś, kto w zasadzie jest tylko współlokatorem...

Jak kogoś masz to nie marudź. Myślisz, że jakiś facet sie tobą zainteresuje jak jesteś zajęta?

Gość nie szukaj za wszelka cene
a znajdzie sie Sam

Gość bursztynówka
No właśnie wiem, że się nie zainteresuje :) Chciałam sobie trochę pozrzędzić :)

Gość ghjhghgjghggg
niektórzy po prostu nie pasują do siebie i tyle. więc dlaczego nie odejdziesz od niego? bo inaczej byłabyś sama? więc jesteś z nim bo tak ci lepiej ale jak trafisz na innego to odejdziesz od obecnego więc jak dla mnie to jesteś egoistką i marnujesz tylko czas swojego faceta i zranisz go kiedyś odchodząc a wiesz, że odejdziesz przecież. oby to on cię kopnął w 4 litery.

Gość taka jedna Monika
mam nadzieje,że ja tez w koncu GO znajde....albo on mnie:)

Gość ghjhghgjghggg
ta - jak będziesz monia tak siedziała tylko na kafe to znajdziesz go na pewno ;)

Gość bursztynówka
Bardzo łatwo wyciągasz wnioski. Oj, gdyby tylko chodziło o strach przed samotnością :) Nie miałam nigdy trudności z kończeniem letnich związków. Ale u nas w grę wchodzi rodzina. Nawet chciałabym, żeby to on kopnął mnie w dupę, bo ja swojemu dziecku nie umiem tego zrobić.

Gość taka jedna Monika
dzis siedze bo jestem zmeczona po pracy,ale zaraz zmykam spac:)Jutro ide na klubu:)

Gość bursztynówka
Monia, trzymam kciuki za Twoje poszukiwania :P Może akurat jutro będzie ten dzień :)

Gość ghjhghgjghggg
to masz w dodatku dziecko z nim? no to napiszę tylko tyle, że w dupie ci się przewraca. kolejna znudzona i zaniedbywana mężatka. zero odpowiedzialności i dorosłości i tylko amory w głowie. ja pierdolę. żenada.

Gość taka jedna Monika
autorko dziekuje:)ja tam sie nie nastawiam na poznanie kogos...chce sie pobawic po prostu:)Tobie takze powodzenia zycze.uciekam:**

Gość bursztynówka
Ja również serdecznie Cię pozdrawiam, droga ghj itd. :D

Gość dziewczę z kafe
Skoro z kimś jesteś i masz z nim dziecko-to ratuj to, co jest między wami, zamiast marzyć o nierealnym..

Gość ghjhghgjghggg
jestem facetem i gardzę takimi jak ty. głupia suka z ciebie i tyle. pewnie puszczałabyś się na boki gdyby tylko nadarzyła się okazja. wtedy to dziecku przykład dasz na pewno. hahaha

Gość bursztynówka
Dziewczę, uwierz mi, że próbuję :) Ale nie jestem robocopem, czasem mam gorsze chwile, widzę same złe strony sytuacji i rzeczywiście marzę o nierealnym. Może i marna to odskocznia, ale zawsze jakaś...

Gość bursztynówka
Drogi gfh czy jak Ci tam, Twój sposób patrzenia na kobiety jest Twoim problemem, a nie moim. Może Ty byś się puszczał, dla mnie życie to nie tylko seks.

Gość ghjhghgjghggg
bua ha ha to ty masz przecież problem a nie ja! masz faceta, dziecko i nie potrafisz tego docenić, że moigłabyś nie mieć nic przecież. siedzisz na kafe i zaczynasz temat "Czy jest na tym świecie ktoś dla mnie?" który jest trochę nie na miejscu jak na sytuację w której jesteś. i ciągłe biadolenie i narzekanie na swój biedny los, nazywanie męża "byle jakim" i podkreślanie że to on ma cię gdzieś podczas gdy prawda jest taka, że sama też ponosisz winę i odpowiedzialność za wasz związek, jest moim zdaniem świadectwem twojej niedojrzałości. nara