Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzien cyklu

jak dlugo sie krwawi przy/po poronieniu?

Polecane posty

jak w temacie ... jak dlugo utrzymuje sie krwawienie po poronieniu? czy jest to czysta krew czy plamienie? a bol brzucha? ja krwawilam czysta krwia 1.5 dnia, pozniej pol plamilam, dzien czysto i sucho a dzisiaj znowu krew ciemnoczerwona ze skrzepami... bol brzucha tylko kiedy krwawie...

bo dzisiaj sie zmartwilam, wczoraj nie krwawilam w ogole a dzisiaj znowu pelno krwi... no nic, wiec trzeba odczekac... a co z bolami robilyscie? jakies przeciwbolowe? nospa nie dziala...

Gość Klaudyna__________________
Bylas u lekarza?

Krwawiłam 10 dni od 3 dnia wyglądało jak zwykły okres, wcześniej krwawiłam bardzo jasną krwią. Natomiast po porodzie miałam takie krwawienie jak opisujesz kilkanaście godzin nic i bum, znów leci. Zaznaczę że miałam przeprowadzony zabieg łyżeczkowania.

Gość w kropce jestem.....
ponad 2 tygodnie.....

Gość anka1234
ponad 2 tygonie z przerwami co myslamlam ze koniec to za 2 ,3 dni znow krwawiłam :(

..u mnie wyglądalo to tak..gdy zorientowalam sie , ze cos jest nie tak-zauważyłam ciemno brązowe plamy na bieliźnie-poleciałam do lekarza, na drugi dzień czekał mnie zabieg...przed nim dostałam tabletke Oxytocyne i sie zaczeło...4 godziny rodzenia, krwawienia...masakra...potem zabieg i zero bólu i male krwawienia...w domu 2 wieczory okronego bólu dołem brzucha...ale małe krwawienia...współczuje tym kobietom co przeszły przez to piekło poronienia...

ja przeszłam ciążę biochemiczną i trwało krwawienie jak zwykły okres a nawet powiedziałabym że krócej. 2 pierwsze krew ze skrzepami, 2 dzień to wręcz ulewa skrzepy ogromne. Kolejne dni to uznałabym za plamienia. Zaznaczam że to była CB koniec 5tc więc ja uznaje to krwawienie jako spóźnioną miesiączkę ( zresztą tak mi gin w szpitalu wpisał jak pojechałam z krwawieniem)

dziekuje dziewczyny za odzew bo juz sie zaczelam martwic myslalam ze to jednorazowe krwawienie i koniec, mozna zapomniec i tyle... a tu widze sie to ciagnie dlugo, bardzo mi przykro ze przez to przechodzilyscie!

Gość jagodkaaaa
ja w dniu poronienia tak krwawilam powiem jak przy okresie moze mniej, ale bol byl nie do zniesienia, potem po lyzeczkowaniu mialam tylko delikatne plamienie ok 1,5tyg.